Saf Nutrition Saf Organik Açai Tozu 60 gr

540 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
300 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
541,35 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
555,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
649,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Saf Nutrition Saf Organik Açai Tozu 60 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Deli Gurme Satıcı Ünvanı: MİRPUA GIDA ÜRÜNLERİ TARIM TURİZM İNŞAAT REKLAM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621048092300001 Vergi Kimlik Numarası: 6210480923
    Bu ürün Deli Gurme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saf Organik Açai Tozu 60 Gr KullanımıOrganik açai tozu süt,yoğurt ve suyla karıştırılarak tüketilebilir. Servis başına bir çay kaşığı veya bir tatlı kaşığı ile (5 gram) ilave edilerek tüketilmesi tavsiye edilir. Saf Organik Açai Tozu 60 Gr Pozitif Yorumlar%100 organik açai tozu#Organik tarım sertifikalıSaf Organik Açai Tozu 60 Gr Bunları İçermezAspartam, Domuz Katkı Maddesi, Et Ürünü, Gdo, Gluten, Koruyucu Madde, Laktoz, Renklendirici Boya Etken Maddeler:Acai Berry (Acai Çileği) Cinsiyet:Erkek,Kadın İçerik Tipi:Toz
Geri Bildirim Ver

Saf Nutrition Organik Acai Tozu ile Kilolara Elveda

Günümüzde doğal kaynaklar ile sağlıklı besinlerin üretilmesine önem verilmektedir. Özellikle gelişen sanayi düzeninde üretilmiş olan farklı katkı maddeleri ile insan sağlığını tehdit eden ürünler bulunabilmektedir. Bunun yanı sıra tüm bu yapay üretimlere karşı daha sağlıklı ve doğalına uygun besin değeri oldukça yüksek üretimlerin de gerçekleştiğini söylemek mümkündür. Bu anlamda faydalı olan ancak farklı coğrafyalarda yetişen besinler için farklı yöntemler geliştirilerek dünyaya genelinde besin paylaşımı küreselleşmiştir. Nitekim besin değeri oldukça yüksek ve insan vücudu için faydalı özelliklere sahip açai bitkisinin uzun süreli saklanması ve kullanılması için açai tozu üretimi de yapılmıştır. Bu sayede hem coğrafi engelleri kaldırmak hem de besin değerinin sürekliliğinin sağlanması da esas alınmıştır. Açai, içeriğindeki vitaminler ile oldukça değerli ve zengindir.

  • A, C ve E Vitaminlerini
  • Demir, Kalsiyum ve Çinko Bakımından Zengin
  • Antioksidan Özelliği

Saf Nutrition Organik Açai Tozu Özellikleri

Saf Nutrition Organik Açai Tozu Özellikleri

Açai, yağmur ormanlarında yetişen bir meyve olarak bilinmektedir. Küreselleşme ile farklı yöntemlerin de kullanılması, günümüzde açai meyvesini uzaklardan soframıza taşımaktadır. Bu taşınmanın en önemli kriterlerinden bir tanesi ise besin değeri açısından oldukça güçlü bir besin öğesi olmasıdır. İçerisinde pek çok vitamin ve mineral bulunduran organik açai tozu ile kullanım süresi uzun ve besin değeri sürekli bir besin öğesi ile karşı karşıya olduğumuzu söylemek doğru olacaktır. Açai meyvesinin kurutularak öğütülmesi sonucunda elde edilen saf nutrition organik acai tozu, 60 gr içeriği göz önüne alındığında oldukça faydalıdır demek mümkündür. Özellikle A, C ve E vitaminlerini bünyesinde bulundurması ile bilinen meyve yaşlanma karşıtıdır demek yerinde bir söylem olacaktır. Aynı zamanda meyve olmasından yola çıkarak zararlı şeker bulundurmadan kan şekerini düzenlemeye de yardım etmektedir. Bunun yanı sıra sindirim sistemi için de oldukça önemlidir. Saf nutrition organik acai tozu, 60gr sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

Saf Nutrition Organik Açai Tozu Faydaları

Saf Nutrition Organik Açai Tozu Faydaları

Açai meyvesi içerisinde bulundurduğu omega ile hafıza için oldukça faydalı bir yapıyı oluşturur. Nitekim ileri yaşlarda yaşanma ihtimali olan hafıza kaybı ya da daha ufak boyutlu unutkanlıklar için aksi bir destek unsurudur. Bu sayede saf organik acai tozu yaşlanma karşıtı bir rota çizmenize de yardımcı olacaktır. Yine demir ve kalsiyum bulundurduğu yapısı ile açai, ilerleyen yaşlarda meydana gelebilecek kemik hastalıkları için de olumlu yönde etkilere sahiptir. Yalnızca yaşlanma değil aynı zamanda sağlıklı kilo kontrolünde de tercih edilebilmektedir. Antioksidan özellikleri ile saf nutrition organik acai tozu, 60 gr kullanımı ile birlikte sağlıklı besin değeri yüksek bir diyete de yardımcı olması muhtemeldir. Bu sayede istediğiniz kiloya ulaşmak için sağlığınızdan vazgeçmeden ilerlemeniz mümkündür. Bunun yanı sıra korumak istediğiniz kilo için de kontrollü bir besin takviyesi görevi görebilmektedir.

Saf Nutrition Organik Açai Tozu Fiyatları

Saf Nutrition Organik Açai Tozu Fiyatları

Açai meyvesi özellikle ülkemizden uzan bir coğrafyada yetişmektedir. Bu anlamda her daim ulaşmak ve tüketmek mümkün görünmemektedir. Bu anlamda sağlıklı bir meyve olan açaiye toz biçimi ile ulaşım kolaylaştırılmıştır. Nitekim açai meyvesi yaş hali ile hızlı bozulabildiği için toza dönüştürülerek kullanılması raf ömrünü uzatmaktadır. Bu anlamda hem dolaşımı kolay hem de uzun ömürlü bir besin takviyesine erişim sağlanabilmektedir. Farklı alanlarda kullanılabilen saf acai tozu genel itibariyle içeceklere karıştırılarak kullanılabilmektedir. Bunun yanı sıra saf nutrition organik acai tozu, 60 gr yorumları ile tüketenlerin farklı tariflerine de ulaşabilirsiniz. Tatlılarda, özellikle muhallebi ve benzeri sütlü ürünlerde, kullanılabilmektedir. Hem meyve tadını yakalamak hem de sağlıklı bir öğünü oluşturmak için ideal bir tercih olarak karşımıza çıkabilmektedir. Kullanımı kolay saf nutrition acai tozu, 60 gr paketi ile faydalı bir mutfak arkadaşı olabilmektedir. Trendyol'da yer alan bu ürünü SNSF-00008 ürün kodu inceleyebilir, ardından sipariş verebilirsiniz.