Roku Express Medya Oynatıcı

1.699 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Roku Express Medya Oynatıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOSTECH Satıcı Ünvanı: COSMOSTECH BİLGİSAYAR BİLİŞİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212096441400001 Vergi Kimlik Numarası: 2120964414
    Bu ürün COSMOSTECH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dizi, film ve daha fazlasını televizyona aktarma imkanı veren Roku medya oynatıcı özellikleri nedeniyle rağbet görür. Çok sayıda kanala erişim sağlayarak keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Bu ürünü kullanarak popüler dizi ve film izleme uygulamalarına kısa yoldan ulaşabilirsiniz. Cihazla birlikte gelen kanallar arasında hızlıca geçiş yapabilirsiniz. ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER Full HD görüntü kalitesi sunarak renkleri ve detayları net bir şekilde izleme imkanı sunar. Kumandası üzerinde yer alan tuşlar farklı uygulamalara doğrudan yönlendirme yapar. HDMI girişi üzerinden diğer cihazlarla bağlantı kurmanızı sağlar. Fonksiyonel Olma Cihaz abonelik alarak erişebileceğiniz uygulamaların yanı sıra birçok kategoride kanalı izleme imkanı verir. Wi-fi bağlantısı kurulduktan sonra hemen kullanılabilir. Ana menü üzerinde bulunan kanalları takip ederek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Üstün Görüntü Kalitesi Full HD ekran kalitesi sunan Roku medya oynatıcı, görüntüleri net ve detaylı bir şekilde aktarır. Dizi, film ve belgesellerde yer alan sahneleri yüksek kalitede izleme imkanı verir. 60 fps değerindeki ekran yenileme hızı seyir deneyimini üst seviyeye taşır. Pratik Kullanım HDMI aracılığıyla cihazlara bağlanan medya oynatıcının kumandası üzerinde sık kullanılan dizi ve film izleme platformlarının tuşları bulunur. Bu sayede tek tuşla kısa bir sürede bağlanma imkanı sunar. Cihaza bağlandıktan sonra kurulum için vakit harcamanıza gerek kalmadan doğrudan kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Çözünürlük Teknolojisi
    FULL HD
  • Wi-Fi Özelliği
    Var
  • Renk
    Siyah
  • Garanti Süresi
    1 Yıl
Geri Bildirim Ver