Remington Saç Kurutma Makinesi D3010 Power Pro 2000 4008496759651

1.785 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.790 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.038,64 TL

Ürün Bilgileri

Remington Saç Kurutma Makinesi D3010 Power Pro 2000 4008496759651

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ihtiyacımburada Satıcı Ünvanı: FHN ZÜCCACİYE TEKSTİL KONFEKSİYON PERDE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI GIDA İNŞAAT İNŞAAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385074316300011 Vergi Kimlik Numarası: 3850743163
    Bu ürün ihtiyacımburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güç (w) 2200
  • Difüzör:Var
  • Iyon:Var
  • Hız ayarı :2 kademe
  • Kullanım tipi:Standart
  • Isı ayarı:2 kademe

Ürün Özellikleri

  • Güç 2000 W
  • Hız Ayarı 2 Kademeli
  • Isı Ayarı 2 Kademeli
  • Tip Standart
  • Renk Siyah
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Remington Saç Kurutma Makinesi D3010 Power Pro 2000

Saç bakımında çeşitli teknolojik aletlere ve bakım araçlarına ihtiyaç duyulur. Remington D3010 Power Pro 200 saç kurutma da bu konuda yardımcı aletlerdendir. Ayarlanabilir hız oranına sahip makineyle saçlarınızı istediğiniz hızda kurutabilirsiniz. Ergonomik tasarıma sahip alet, yüksek güç hacmiyle ihtiyacınız olan kolaylığı sağlar. Remington D3010 üç farklı ayarlanabilir ısı derecesine sahiptir. Bu sayede size istediğiniz enerji tasarrufunu verir. Eko, orta ve yüksek ayara sahip makineyi istediğiniz derecede kullanarak saçlarınızı kurutabilir veya farklı saç modelleri yapabilirsiniz. Arkasında bulunan ızgarayı çıkarılabilir olduğu için temizliğini de kolayca yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan derecede kullanarak farklı şekiller deneyebilirsiniz. Saçları kıvırcık olanların düzleştirmek için de kullanabileceği bu teknolojik alet, ergonomik tasarımıyla ve alternatif derece sistemi ve ısı ayarıyla evinizin vazgeçilmezi olur.

  • Ayarlanabilir ısı derecesi
  • Ergonomik tasarım
  • Kolay temizleme

Remington Saç Kurutma Makinesi Özellikleri

Remington Saç Kurutma Makinesi Özellikleri

Remington D3010 saç kurutma makinesi soğuk çekim fonksiyonuna sahiptir. Bu da saçlarınıza yapılan şekillerin uzun süreli korunmasını sağlar. Sahip olduğu askılık sayesinde de banyonuzun duvarına kolaylıkla asılır. Ürün, yüksek güç hacmi sayesinde kolayca kurutma yapabilmenizi sağlar. Ergonomik tasarımıyla öne çıkan ürünün eşit ısı dağılımı sayesinde istenmeyen dalgalanmaları önleyebilirsiniz. Remington D3010 saç kurutma makinesinin uzun süreli kullanımda oluşacak kirliliğini açılabilir ızgaraları temizleyerek engelleyebilirsiniz. Saçların dalgalanmasını engellemek için seramik iyonik ızgaralara sahip olması size avantaj sağlar. Üründe bulunan dar başlıklar istediğiniz bölgeye ağırlıklı olarak işlem yapmanıza imkan verir. İki farklı ısı ve hız kademesiyle yapacağınız işlemlerin ihtiyacına göre kademeleri ayarlayabilirsiniz. Profesyonel kullanıcıların yoğunlukla kullandığı bu cihaz sayesinde siz de evinizde bu ürüne sahip olarak saçınıza çeşitli periyotlarla bakım ve profesyonel dokunuşlar yapabilirsiniz.

Kolay Kullanımlı Remington Saç Kurutma Makinesi

Kolay Kullanımlı Remington Saç Kurutma Makinesi

Remington Saç Kurutma Makinesi D3010 Power Pro 2000 profesyonel kullanıma uygun olduğu için güçlü motor hacmi sayesinde saçları kolayca kurutarak şekil verilmesini sağlar. Bünyesinde yer alan ayarlanabilir hız ve ısı kademeleri kullanımı kolay hale getirir. İyonik fonksiyona sahip olması saçınızda oluşabilecek elektriklenmelerin de önüne geçer. Saçınızı yumuşatarak pürüzsüz ve eşsiz bir görünüm kazanmasını sağlar. Filtresinin kolay açılmasından dolayı temizliğini de zahmet çekmeden yapabilirsiniz. Güç performansına göre hafif yapıya sahip bu ürün elinizi yormadan işlemlerinizi yapmanıza olanak verir. Ürünün üstünde bulunan düğmeyle hız ve ısı derecesini ayarlayabilirsiniz. Güçlü motora sahip olmasına rağmen sessiz çalışır. Sessiz ama güçlü bu ürüne siz de gönül rahatlığıyla sahip olabilirsiniz. Kullanışlı ve hafif olan bu cihaz sayesinde saçlarınıza istediğiniz şekilleri kolay ve zaman kaybetmeden verebilirsiniz.

Uygun Fiyata Remington Saç Kurutma Makinesi

Uygun Fiyata Remington Saç Kurutma Makinesi

Remington saç kurutma makinesi D3010 power pro 2000 fiyatı ürünün özellikleri düşünüldüğünde her bütçeye uygundur. Tasarımı ve işlevselliği son moda teknolojiyle hazırlanan bu ürün uzun süre kullanım imkanı verir. Remington saç kurutma makinesi D3010 power pro 2000 yorumları ilk kez bu ürünü deneyecek kişilerin fikir edinmesini sağlar. Müşteriler memnun kaldığı ürün için yorum yaparak tereddüt yaşayanların soru işaretlerini giderir. Dar başlığa sahip olması belli bölgelere hareketlilik kazandırmanıza yarar. Elektriklenmeye karşı iyon teknolojisiyle üretilen alet saçları yatıştırarak pürüzsüz bir görünüm ve uzun süreli koruma sağlar. Hız, ısı ve güçlü motor özellikleri düşünüldüğünde bütçe dostu bir üründür. Evinizde, saçlarınıza profesyonel dokunuş kazandırmak istiyorsanız iki farklı hız ve ısı derecesine sahip, iyon teknolojisiyle desteklenen bu cihaza uygun fiyata Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.