10
Banyo Düzenleyici kategorisinde
en çok ziyaret edilen 10. ürün

Pleksi Atölyesi Görünmez Banyo Rafı 2'li Set - 30cm + 20cm

73 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  73 TL
%5 indirim
2 x  69,35 TL
138,70 TL
%6 indirim
3 x  68,62 TL
205,86 TL
%7 indirim
5 x  67,89 TL
339,45 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
350 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pleksi Atölyesi Görünmez Banyo Rafı 2'li Set - 30cm + 20cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baltacistore Satıcı Ünvanı: İSMAİL OSMAN BALTACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1400457325
    Bu ürün Baltacistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Banyonuza pratik ama şık bir dokunuş katmak ister misiniz? Bu inanılmaz iki pleksiglas görünmez raf setinden başka bir yere bakmayın! 30cm ve 20cm'lik mükemmel bir boyuta sahip olan bu raflar, pratiklik ve göz alıcı bir estetiğin harika bir dengesidir. Duvarınıza vidaları monte edin ve rafı bağlantıların üzerine kaydırın - o kadar kolay ki dakikalar içinde işiniz bitecek! Artık banyo losyonlarından, şampuanlarınıza kadar rafa yerleştirilmiş öğelerle tarzınızı gösterme zamanı, olasılıklar sonsuzdur! Bu raflar dayanıklılık ve çok yönlülük için tasarlanmıştır. Sağlam pleksiglas yapı, eşyalarınızı ve hatta nemli banyo ürünlerinizi tutacak kadar güçlü kılar. Bu malzeme ayrıca evinizde modern bir his yaratacak güzel bir parlak kaplamaya sahiptir. Yalnızca banyonuzda değil, ev dekorunuzun bir parçası olarak bu görünmez rafa sahip olmayı seveceksiniz. Her tarza uyum sağlayacak ve banyonuzun daha büyük ve parlak görünmesini sağlayacaktır. Minimum bakım gerektirdiğinden, kurmak veya temizlemek için çok fazla çaba sarf etme konusunda endişelenmenize gerek kalmayacaktır. Bu yüzden beklemeyin - bu iki pleksiglas görünmez raf setini şimdi evinize ekleyin! Pratikliği ve şık tasarımı ile her banyoya ve odaya mükemmel bir tamamlayıcıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Akrilik
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver