Pisipisi Sabun Kokulu Kalın Taneli Topaklaşan Kedi Kumu 10 Kg x 2 Adet

455 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
759,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pisipisi Sabun Kokulu Kalın Taneli Topaklaşan Kedi Kumu 10 Kg x 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalın Taneli Sabunlu Kedi Kumu 10 Kg (12 Lt) x 2 Adet

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli Kalın Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 20+ L
  • Koku Tipi Sabun Kokulu
Geri Bildirim Ver

Eczacıbaşı Pisipisi 8699349880095_2 10 Kg x 2 Adet Sabun Kokulu Kalın Taneli Topaklaşan Kedi Kumu

Pisipisi sabun kokulu kalın taneli 10 kg x 2 adet topaklaşan kedi kumu yüksek emiciliğe sahiptir. Bu sayede evcil hayvanınız tuvaletini yaptıktan sonra dışkı ve idrar kısa süre içerisinde emilir ve topaklaşır. Bunun bir sonucu olarak ise yaşam alanlarınızda kötü bir koku hâkim olmaz. Bentonit kil kullanılarak imal edilen bu Pisipisi sabun kokulu kalın taneli 10 kg x 2 adet topaklaşan kedi kumu tuvalet içerisinde mikroorganizmaların oluşmasını engeller. Böylece kediniz evin içerisinde dolaştığında zararlı bakterileri yaşam alanlarınıza yaymaz. Oldukça kolay bir biçimde temizlenebilen bu kedi kumunu gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Miktar: 10 kg x 2 adet
  • Koku: Sabun
  • Özellik: Kalın Taneli

Pisipisi Sabun Kokulu Kalın Kedi Kumu Kötü Kokuyu Önler mi?

Pisipisi Sabun Kokulu Kalın Kedi Kumu Kötü Kokuyu Önler mi?

Pisipisi sabun kokulu kedi kumu, ilgi çekici bir rayihaya sahiptir. İdrar veya dışkı ile temas ettiği anda topaklaşır. Bu sayede kötü kokuları çok kısa bir süre içerisinde hapseder. Ayrıca kum ıslandığı anda etrafa sabun kokusu yayılır. Böylece sevdikleriniz ile birlikte konforlu bir biçimde vakit geçirebilirsiniz. Ürün, kedinizin sağlığını olumsuz etkileyecek herhangi bir bileşen barındırmaz. Yaydığı koku ise evcil hayvanınızı ve hassasiyeti olan kişileri rahatsız etmez. Kalın taneli bir yapıya sahip olduğu için tozlanmayan bu kedi kumu, tuvalet kabının çevresinde kir birikmesine sebep olmaz. Pisipisi sabun kokulu kalın taneli 10 kg x 2 adet topaklaşan kedi kumu, belirli aralıklar ile yenilendiği takdirde evinizin güzel kokmasını sağlar.

Pisipisi Sabun Kokulu Kalın Kedi Kumunun Emiciliği Nasıldır?

Pisipisi Sabun Kokulu Kalın Kedi Kumunun Emiciliği Nasıldır?

Pisipisi 10 kg x 2 adet sabun kokulu kedi kumu oldukça yüksek bir emicilik oranına sahiptir. Kediniz tuvaletini yaptıktan kısa bir süre sonra dışkıyı kurutur ve idrarı emer. Bu sayede evcil hayvanınız da siz de rahat edersiniz. Ürünün yüksek emicilik oranının bir diğer avantajı ise zararlı mikroorganizmaların yaşam alanlarına yayılmasını engellemesidir. Bu sayede sevimli dostunuzun rahatsızlanma ihtimali de bir hayli düşer. Kısa süre içerisinde topaklaşan bu ürün, temizlik işlemini de bir hayli kolaylaştırır. Pisipisi 10 kg kalın taneli kedi kumunu yenileme aralığını kedinizin tuvalete çıkma sıklığını göz önünde bulundurarak belirleyebilirsiniz. Bu sayede evcil hayvanınız konforlu bir deneyim yaratma şansını elde edebilirsiniz. Kumu değiştirdiğiniz esnada tuvalet kabını da etraflı bir şekilde temizleyerek evcil hayvanınız için çok daha hijyenik bir ortam yaratabilirsiniz.

Pisipisi Sabun Kokulu Kalın Taneli Kedi Kumu Kaliteli mi?

Pisipisi Sabun Kokulu Kalın Taneli Kedi Kumu Kaliteli mi?

Pisipisi 10 kg x 2 adet kalın taneli topaklaşan kedi kumu, son derece kaliteli bir üründür. Bentonit kil kullanılarak imal edilir. Bu materyal barındırdığı negatif yük sayesinde toksik maddeleri ve bakterileri uzaklaştırır. Böylece kedinizin sağlığını olumsuz etkileyebilecek pek çok mikroorganizma ortadan kalkmış olur. Yüksek kalite standartları gözetilerek üretilen bu ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde kedi tuvaletinin mümkün olduğunca hijyenik bir ortam hâline gelmesini sağlar. Ürün, tüm bu faydalarının yanı sıra avantajlı paketi sayesinde maddi açıdan tasarruf etmenize imkân tanır. Bu miktarda bir kedi kumu doğru bir biçimde muhafaza edilirse uzun süre boyunca gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Kedinizin tüylerine yapışmayan ve onu rahatsız etmeyen bu ürünü tuvalet kabının içerisinde 6-7 cm yükseklik yaratacak kadar eklemeniz yeterlidir. Dilerseniz siz de Pisipisi 10 kg x 2 adet sabun kokulu kalın taneli topaklaşan kedi kumu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuş olan bu ürünü kolayca satın alabilirsiniz.