Pina Concept Flower Dağ Palmiyesi (40-50CM) - Deve Tabanı (50-70CM) Seti

329,90 TL

Ürün Bilgileri

Pina Concept Flower Dağ Palmiyesi (40-50CM) - Deve Tabanı (50-70CM) Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pina Concept Flower Satıcı Ünvanı: AYÇA AKGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5281611471600000 Vergi Kimlik Numarası: 0241130773
    Bu ürün Pina Concept Flower tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dağ palmiyesi çok kuru ortamları sevmez bu yüzden nem ihtiyacı sağlanmalıdır. Direkt güneşe maruz sevmeyen dağ palmiyesi perde arkasını ışığında gelişim gösterir ve herhangi bir cisimle temas etmeyi sevmez. Toprak nemi kontrol edilerek ve toprak eşit ıslanacak şekilde sulanmalıdır. Aşırı sulama yapılması yapraklarının sararmasına yol açacaktır. Sıcak aylarda yapraklara su püskürtebilirsiniz.Plastik Saksıda 40-50 cm olarak gönderilecektir. Monstera Deliciosa bilinen adıyla Deve Tabanı bitkisi Güney Amerika, Panama kökenli bir saksı bitkisidir. Üstte gelişen büyük yapraklar delinir ve böylelikle kendini aralayarak altta kalan yaprakların güneş ışığı almasını sağlar. Gün ışığını sever ancak yaprakları sararmaya başlarsa gün ışığından biraz uzaklaştırmanız önerilir. Dolaylı gün ışığı almaktan hoşlanır. Sıcak aylarda haftada 2 kez, kışın ise haftada 1 kez sulayabilirsiniz. Bulunduğu ortamın 10 derecenin altına düşmemesine özen göstermeniz önerilir. 70-80 cm olarak Plastik Saksıda Gönderilecektir.
Geri Bildirim Ver