Pera İstanbul 25 Adet Unicorn Temalı A4 İlkokul Karne Kılıfı Kabı Karne Süsleme 24x34

199,99 TL
(8 TL / adet)
Çok Al, Az Öde!
1 x  199,99 TL
%5 indirim
5 x  189,99 TL
949,95 TL

Ürün Bilgileri

Pera İstanbul 25 Adet Unicorn Temalı A4 İlkokul Karne Kılıfı Kabı Karne Süsleme 24x34

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pera İstanbul Satıcı Ünvanı: PERA İSTANBUL KİTAP KIRTASİYE HEDİYELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728040596000001 Vergi Kimlik Numarası: 7280405960
    Bu ürün Pera İstanbul tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 250 adet sipariş verilebilir. 250 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Değerli Öğretmenlerimiz, öğrencilerinizin eğitim yolculuğunu renklendirmek ve özel kılmak için tasarlanan Karne Kılıfı ile tanışın! Karne Kılıfı Uzun bir eğitim öğretim yılından sonra artık tatil kapıda, Öğrenciler karne heyecanı yaşayacak ve okuldan bir nebze uzaklaşacaklar. Öğrencileri gelecek döneme motive olmuş bir şekilde hazırlama görevi de yine en çok öğretmenlere düşüyor. Karne günü öğrencilere hediye edeceğiniz bir karne kılıfı ile onları hem mutlu edebilir hem de karne heyecanlarını artırabilirsiniz. Çift yönlü tasarımı ile çocukların çok hoşuna gideceğini düşündüğümüz karne kılıfları sizleri bekliyor. Renkli tasarımları ile göze hitap eden karne kılıfları, içerisinde bulunan dört köşe ile de karnenin yıpranmasını engelliyor. Tüm öğrencilere keyifli bir tatil diliyor, gelecek dönem çok daha başarılı olmalarını temenni ediyoruz.Dayanıklı Malzeme: 350 Gr Yüksek kaliteli Kuşe Kağıt Toptan Satışımız Mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Kağıt Boyutu
    A4
  • Gramaj
    350 gr
  • Kağıt Tipi
    Renkli Fotokopi Kağıdı
Geri Bildirim Ver