Pazzyonez Venta Siyah Cilt Toka Detaylı Kadın Loafer Ayakkabı

669 TL
Son 3 ürün!
Beden: 36
36
37
38
39
40

Ürün Bilgileri

Pazzyonez Venta Siyah Cilt Toka Detaylı Kadın Loafer Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pazzyonez Shoes Satıcı Ünvanı: PAZZYONEZ SHOES AYAKKABI ÇANTA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723089187000001 Vergi Kimlik Numarası: 7230891870
    Bu ürün Pazzyonez Shoes tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Venta Kadın Loafer Ayakkabı - Zarafet ve Konforun Buluşma Noktası Model adı : VENTA Renk / LEOPAR SUET / nude suet / siyah suet / siyah mat cild / nude mat cild / taba mat cild TABAN yüksekliği : 3 cm Ortopedi pet destekli POLİ TABAN ÇOK HAFİF BİR ÜRÜNDÜR YERLİ ÜRETİM Kalıplarımız standarttır. Kendi ayak numaranızı tercih edebilirsiniz Venta Kadın Loafer Ayakkabı, stilinizi tamamlamak ve gün boyu konforlu olmanız için tasarlandı. %100 yerli üretim olan bu ayakkabı, kalitesi ve çeşitli renk seçenekleri ile öne çıkıyor. Ana Özellikler: Çeşitli Renk Seçenekleri: Venta Kadın Loafer Ayakkabı, size uygun bir renk seçeneği sunar. Gardırobunuzdaki her kıyafetle mükemmel uyum sağlayacak. Rahat Kalıp: Ayakkabının özel tasarımı, gün boyu rahatlık ve destek sunar. Ayak sağlığınızı ön planda tutan bir kalıp ile tasarlandı. İade ve Değişim Garantisi: Müşteri memnuniyeti bizim için önemlidir. Eğer ürünümüzden memnun kalmazsanız, iade veya değişim hakkınızı kullanabilirsiniz. %100 Yerli Üretim: Venta, Türkiye'de kendi imalathanemizde üretilen yerli bir üründür. Yerli üretim ile kaliteyi ve destekleyici bir ekonomiyi bir araya getiriyoruz. Venta Kadın Loafer Ayakkabı, zarif ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Hem günlük giyim hem de özel günler için mükemmel bir seçenek.Yüksek kalite malzemeler ve konfor odaklı tasarım, bu ayakkabının öne çıkan özellikleri. Gardırobunuzdaki her kombini tamamlayacak bir ayakkabı. Venta Kadın Loafer Ayakkabı ile zarafet ve konforu aynı anda yaşayın. Kaliteyi ve şıklığı bir arada sunan bu ayakkabı, gardırobunuzun vazgeçilmezi olmaya aday. Şimdi stilinizi yükseltmek için Venta'yı seçin!

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu
    Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Renk
    Siyah
  • Topuk Tipi
    Düz Topuklu
  • Desen
    Leopar
Geri Bildirim Ver