9
Plastik Tabak kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Özkan Ambalaj Temizlik 5 Gözlü Tabldot Köpük Tabak - Plastik Çatal,kaşık-karton Bardak

517,50 TL

Ürün Bilgileri

Özkan Ambalaj Temizlik 5 Gözlü Tabldot Köpük Tabak - Plastik Çatal,kaşık-karton Bardak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZKAN AMBALAJ TEMİZLİK Satıcı Ünvanı: RAMAZAN FURKAN ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6970488370
    Bu ürün ÖZKAN AMBALAJ TEMİZLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 100Adet 5 Gözlü Tabldot Köpük Tabak 100Adet Çatal 100Adet Kaşık 100Adet Karton Bardak

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Beyaz
Geri Bildirim Ver

Özkan Ambalaj 5 Gözlü Tabldot Köpük Tabak - Plastik Çatal, Kaşık, Karton Bardak

ÖZKAN AMBALAJ 5 gözlü tabldot köpük tabak, plastik çatal, kaşık, karton bardak 00000017 lokanta, cafe ve restoranlarda çoğunlukla bulunan eşyalardır. Günlük kullanımlarda ve özel günlerinizde kullanabileceğiniz 5’li köpük tabldot, farklı çeşitte yemeklerin bir arada bulunmasına imkan verir. Özel kutlamalarda çok sayıda insan bulunacağından tabak, çatal, kaşık, bardak gibi nesnelere fazla sayıda ihtiyaç olacağı için toplanması ve temizlenmesi zor olabilir. Bu ürünler fazla bulaşık çıkmasını önler. Plastik çatal kaşık karton bardak çeşitleri tek kullanımlıktır. Ürün ve kaliteli bir yapıya sahiptir. Hafif olmasıyla kolunuzu yormadan kullanabileceğiniz bu ürünü fazla yer kaplamadan aracınıza yerleştirebilirsiniz. Bu malzemeler evin herhangi bir yerinde kolayca muhafaza edilebilir. Bu ürünler çocuklar için de uygundur. Böylece kırılma gibi durumların yaşanmasını önlemeyi sağlar.

  • Tek kullanımlık
  • Hafif yapı
  • Gıda ile temasa uygunluk

ÖZKAN AMBALAJ Tabldot, Çatal Kaşık, Bardak Özellikleri

ÖZKAN AMBALAJ Tabldot, Çatal Kaşık, Bardak Özellikleri

5 gözlü tabldot köpük tabak, plastik çatal, kaşık, karton bardak sizlere kullanım kolaylığı sağlar. ÖZKAN AMBALAJ 5 gözlü tabldot köpük tabak çeşitli yiyeceklerin bir arada bulunmasına imkan verir. Set şeklinde satılan bu ürün yemek ve içecek servisini kolaylaştırır. Köpük tabldot 5 gözlü içerisindeki bir bölmeye çatal, kaşık ve bıçaklarınızı yerleştirebilirsiniz. Düğün, nişan, mevlüt gibi özel günlerde sizlere kolaylık sağlayan ürünün muhafaza edilmesi de kolaydır. Bu ürün sayesinde bu zorluk ortadan kalkar. Ürünün yapısı hafiftir ve kullanım sırasında kolaylık sağlar. Yiyeceklerinizi taşıyabilecek güçte olan bu tabldot birçok gıdanın servisini mümkün kılar. Kaliteli ve dayanıklı yapısı ile rahatça kullanabilirsiniz. Yiyeceklerinizde herhangi bir kimyasal soruna yol açmaz ve tadına etki etmez. Bu sebeple tercih edilen ergonomik ve yüksek performans gösteren bir üründür.

ÖZKAN AMBALAJ Tabak, Çatal Kaşık, Bardak Avantajları

ÖZKAN AMBALAJ Tabak, Çatal Kaşık, Bardak Avantajları

Tabak, çatal, kaşık, bardak seti ihtiyaç duyulan günlerde gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir üründür. Ergonomik özelliğe sahiptir. Bu ürünü yemek ve tatlı ikramlarında güvenle kullanabilirsiniz. Karton bardak estetik duruşuyla göze hitap eder. Ayrıca karton bardağı çay, kahve gibi sıcak ya da soğuk içecekler için de kullanabilirsiniz. ÖZKAN AMBALAJ 5 gözlü tabldot köpük tabak, plastik çatal, kaşık, karton bardak kullananlar ürünün ne kadar kaliteli olduğunu fark ederler. Ürün yüksek performansıyla ihtiyaçlarınızı karşılayacak niteliktedir. 5 gözlü tabldot köpük farklı çeşitte yemeklerin aynı kapta bulunmasına imkan verir. Sizleri fazladan bulaşık derdinden kurtarır. Dayanıklı yapısıyla sizlere ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda eşlik edecek olan bu ürünü inceleyerek kararınızı verebilirsiniz. Her türlü ortama fayda sağlayacak bir üründür. Kalabalık etkinliklerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ağır olmadığı için kolayca taşıyabilir, kullandıktan sonra toplayıp atabilirsiniz.

ÖZKAN AMBALAJ Tabak, Çatal, Kaşık, Bardak Fiyatları

ÖZKAN AMBALAJ Tabak, Çatal, Kaşık, Bardak Fiyatları

ÖZKAN AMBALAJ 5 gözlü tabldot köpük tabak, plastik çatal, kaşık, karton bardak fiyatları ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Satın alınan ürünün kaliteli ve dayanıklı olması, beklenen performansı yerine getirmesi önemli bir durumdur. ÖZKAN AMBALAJ 5 gözlü tabldot köpük tabak, plastik çatal, kaşık, karton bardak doğum günü, düğün, nişan, cenaze gibi kalabalık ortamlarda yemek dağıtımı yapacak olanların beğenisini kazanır. Bir ürünün ihtiyacı karşılayacak nitelikte olması en önemli özelliklerinden biridir. Lokanta, restoran ve düğünlerin vazgeçilmezi olacak olan ÖZKAN AMBALAJ 5 gözlü tabldot köpük tabak, plastik çatal, kaşık, karton bardak yorumları arasında setin işlevselliği ve ergonomik tasarımı ile ilgili paylaşımlar ön plana çıkar. Ürün kaliteli ve sağlam yapısıyla özel günlerinize eşlik eder. Şık görünüme ve işlevsel kullanı sağlayan olan bu ürüne Trendyol üzerinde uygun fiyat avantajıyla ulaşarak satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.