ONVO OV58350 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

14.799 TL
F
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

ONVO OV58350 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇEYİZ İSTANBUL Satıcı Ünvanı: MEHMET DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ağrı Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2760333249
    Bu ürün ÇEYİZ İSTANBUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TEKNİK ÖZELLİK 58’’ 147 EKRAN 3840 x 2160 ULTRA HD DAHİLİ UYDU ALICISI ANDROİD SMART 4 ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ 8 GB ROM / 1.5 GB RAM DAHİLİ WİFİ 1000 HZ HDR 10 TEKNOLOJİSİ DVB-T2/C YAYIN DESTEĞİ 3 x HDMI 2 x USB GİRİŞİ ( KLAVYE/MOUSE-MEDİA PLAYER ) VGA-AV-YPbPr-ETHERNET GİRİŞLERİ KULAKLIK-OPTİK SES ÇIKIŞLARI PC AUDIO SES GİRİŞİ 2 x 10 W SES ÇIKIŞI Onvo OV58350 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Özellikler

Ürün Özellikleri

  • Ekran Boyutu 58" / 147 Ekran
  • Görüntü Kalitesi 4K Ultra HD
  • Smart TV Var
  • Dahili Uydu Alıcı Var
  • Görüntüleme Teknolojisi LED
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Onvo Garantili
  • Çözünürlük (Piksel) 3840 x 2160
  • Renk Siyah
  • HDR Var
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Model Yılı 2021
  • İşletim Sistemi Android
Geri Bildirim Ver

Onvo OV58350 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

Televizyonda sınırları kaldıran Onvo 147 ekran 4K ultra HD smart LED TV, kullanıcıların beğenisine sunulur. 30 yılı aşkın bir tecrübeyle dünya standartlarındaki yenilikçi sistemleri stil sahibi estetik bir tasarımla buluşturan Onvo, Türkiye'nin yerli televizyonudur. Onvo LED TV, 3840 x 2160 4K ultra HD görüntü kalitesine sahiptir. Televizyonun HDR 10 teknolojisi sayesinde 1 milyonun üzerinde renk, canlı ve gerçekçi bir izleme deneyimi yaratır. Dâhilî Wi-Fi özelliği bulunan Onvo OV58350'de Android işletim sistemli smart TV sistemi de mevcuttur. Bu sayede televizyonda bulunan dijital yayın platformları aracılığıyla tüm dijital içeriklere kolayca erişmeniz sağlanır. Onvo Televizyon üzerinde 3 adet HDMI ve 2 adet USB girişi mevcuttur.

  • Dâhili uydu alıcılı smart TV
  • 4K Ultra HD görüntü kalitesi
  • 8GB ROM, 1.5GB RAM

Onvo 147 Ekran 4k Hd Smart Led Tv Görüntü Kalitesi Nasıl?

Onvo 147 Ekran 4k Hd Smart Led Tv Görüntü Kalitesi Nasıl?

Onvo 147 ekran 4K ultra HD smart LED TV yepyeni bir görüntü kalitesi sunar. Yenilikçi ve estetik özelliklerle donatılan Onvo UHD Android televizyondaki 1 milyonun üzerinde renk çeşidi, seyir keyfinizi bir üst seviyeye taşıyabilir. Üstelik yeni Onvo televizyon, 4K teknolojisi sayesinde tüm görüntülerin capcanlı ve gerçekçi olmasını sağlar. Onvo OV58350 58″ 147 ekran uydu alıcılı 4K ultra HD smart LED TV mükemmel bir izleme deneyimi için tasarlanır. %100 renk eşitliği sağlayan görüntü kalitesiyle her sahneyi içindeymişsiniz gibi hissettirebilir. Onvo 147 ekran 4K HD smart LED TV'nin HDR renk teknolojisiyle tüm detayları anında yakalayabilirsiniz. Böylece spor karşılaşmalarının, filmlerin ve dizilerin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Belgesel seyrederken kamufle olan bir bukalemunun tüm renklerini bile canlı ve parlak şekilde gözlemleyebilirsiniz.    

Onvo 147 Ekran 4k Ultra Hd Smart Led Tv Kullanımı Nasıl?

Onvo 147 ekran 4K ultra HD smart LED TV'nin kullanıcı dostu geliştirilmiş arayüzü ihtiyacınız olan tüm fonksiyonlara kolayca ulaşmanızı sağlar. Onvo televizyon Android işlemciye sahiptir. Böylece televizyonunuzun değişen, hızlı teknolojik gelişmeler karşısında güncel kalması sağlanır. Onvo 147 ekran UHD TV, smart televizyon özellikleriyle donatılmıştır. Smart TV sistemi sayesinde cihazınızdan internete bağlanıp dijital dünyanın tüm olanaklarından 24 saat boyunca faydalanabilirsiniz. Onvo 147 ekran UHD Android smart TV dijital yayın platformlarıyla birlikte gelir. Böylece sevdiğiniz tüm dijital içerikleri dünya ile aynı anda 4K renk ve sinema kalitesinde izleme şansınız olur. Onvo televizyonunuza  entegre edilmiş durumda bir uydu alıcısı da mevcuttur. Onvo LED TV'yi doğrudan mevcut bir uyduya bağlayıp gerekli ayarları yaptığınızda televizyon yayınlarını kolayca izlemeniz de mümkündür.  

Onvo 147 Ekran 4k Ultra Hd Smart Led Tv Ses Kalitesi Nasıl?

Onvo 147 ekran 4K ultra HD smart LED TV üzerinde iki adet 10W gücünde ses çıkışı bulunur. Bu sayede tüm programları optimum ses kalitesi eşliğinde izleyebilirsiniz. Filmin ya da maçın en heyecanlı yerinde Onvo 147 Ekran 4K UHD LED TV'nin ses gücü sizi aksiyonun merkezine taşıyabilir. Televizyon üzerinde kulaklık ve optical ses çıkışları da mevcuttur. Kulaklık bağlantısını kullanarak son derece kişisel bir izleme ve dinleme deneyimi yaşayabilirsiniz. Optical çıkışlar üzerinden Onvo 147 ekran TV'nize hârici ses sistemi de entegre edebilirsiniz. Onvo UHD LED TV'de kablosuz görüntü aktarma ve media player fonksiyonları da mevcuttur. Bu işlevi kullanarak akıllı cihazlarınızı Onvo televizyonunuza kablosuz olarak bağlayabilirsiniz. Televizyonunuzun 58 inçlik büyük ekranında fotoğrafların, videoların ve diğer içeriklerin keyfini daha gerçekçi şekilde yaşayabilirsiniz. Trendyol'da ürün değerlendirmeleri bölümünden, kullanıcıların beğenisini kazanan Onvo OV58350 58″ 147 ekran uydu alıcılı 4K ultra HD smart LED TV yorumlarına ulaşabilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü alışveriş platformunun avantajlarından faydalanarak satın alabilirsiniz.