ONVEC Akıllı Wi-fi Alarm Seti

2.399 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399 TL

Ürün Bilgileri

ONVEC Akıllı Wi-fi Alarm Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elmakelektromarket Satıcı Ünvanı: ELMAK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0332044021600016 Vergi Kimlik Numarası: 3320440216
    Bu ürün Elmakelektromarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Onvec Akıllı Wi-Fi Alarm Seti: Ev Güvenliğinizi Yeniden Tanımlayın! Ev güvenliğini bir üst seviyeye taşıyan Onvec Akıllı Wi-Fi Alarm Seti, kompakt tasarımı ve zengin özellikleri ile dikkat çekiyor. Paket içerisinde sunulan 1 adet alarm, 1 adet kapı pencere sensörü, 1 adet hareket sensörü ve 1 adet kumanda ile evinizi güven altına alabilirsiniz. Geniş Sensör Kapasitesi: Bu set, 5 adet hareket sensörü, 6 adet kapı pencere sensörü ve 3 adet anahtarı destekleyerek evinizin her köşesini kapsar. Her sensör, hassasiyeti ve güvenilirliği ile ön plana çıkar, böylece herhangi bir güvenlik açığına izin vermez. Akıllı Otomasyon: Onvec Akıllı Wi-Fi Alarm Seti, kullanıcı dostu mobil uygulaması üzerinden kolayca kontrol edilebilir. Otomasyon özelliği sayesinde ev modunu kişiselleştirebilir ve istediğiniz güvenlik düzenlemelerini yapabilirsiniz. Dört Farklı Mod: 1. Korumasız Mod:Sistem deaktif konumda, evinizi terk ettiğinizde güvenle kullanabilirsiniz. 2. Korunuyor Modu:Tüm sensörler aktif, eviniz güvende! 3. Ev Modu: Kapı ve pencere sensörleri aktif, hareket sensörü deaktif. Rahatça evinizde dolaşın. 4. SOS Modu: Alarm manuel olarak çalabilir, acil durumlarda hemen tepki verebilirsiniz. Onvec Akıllı Wi-Fi Alarm Seti ile evinizi her an, her yerden güvende hissedin. Modern tasarımı ve etkili güvenlik özellikleri ile Onvec, evinizi korumanın en akıllı yolu!

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver