Nobbystar Freesub Çift Kupa Bardak Isı Transfer Baskı Makinesi

7.544,16 TL

Ürün Bilgileri

Nobbystar Freesub Çift Kupa Bardak Isı Transfer Baskı Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOFİNAL Satıcı Ünvanı: TEKNOFİNAL DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0752038267400015 Vergi Kimlik Numarası: 7520382674
    Bu ürün TEKNOFİNAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Windsor kupa ve türk kahve fincanı baskı makinesi 1 adet windsor kupa ve 1 adet kahve fincanını aynı anda basabilme avantajı sağlayan, süblimasyon kupa baskı presi. Garanti : 2 yıldır. (kullanılarak aşınan ısıtıcı rezistanslar garanti kapsamına girmemektedir) Genel özellikler Baskı süresini ve ayarını ayarlayabileceğiniz akıllı led ekran sistemi. Alt kısmında bulunan vakum ayağı yüzey kaymalarını engeller ve baskı işlemi zarar görmez. Ayarlamış olduğunuz ısıya ulaştığı zaman makine baskıyı otamatik olarak başlatır. 2 farklı rezistans sayesinde aynı anda iki farklı ürüne baskı yapabilirsiniz. Kolay değiştirebileceğiniz kupa pedli rezistans sistemi. Teknik özellikler Voltaj : 230 v Güç: 280 w + 280 w Makinenin ağırlığı: 5.5 kg Ekran : Lcd Maksimum ısı: 200 °c Gerekli ısı için bekleme süresi: 190°c 180 saniye Transfer baskı süresi: 2-3 dakika Pres ebadı: 340 mm (yükseklik) x 355 mm (derinlik) x 310 mm (en) Baskı talimatları Kupa bardak : 190 derece 180 saniye Türk kahvesi fincanı : 190 derece 180 saniye Rakı bardağı : 190 derece 130 saniye Bira bardağı : 190 derece 220 saniye Makine içerisindeki rezistans aparatın uzunluğu ve çapı Windsor kupa rezistansı: Çap 6.8 - 7.5cm uzunluk 11.5cm (yps-91) Türk kahve fincan ve rakı bardak rezistansı: Çap 5.5cm, uzunluk 11.5cm (yps-87)

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 200 - 249 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Freesub Çift Kupa Bardak Baskı Pres Sublimasyon Transfer Makinesi

Freesub çift kupa bardak baskı pres sublimasyon transfer makinesi, sublimasyon transfer teknolojisi kullanarak çift taraflı bardakların üstüne kaliteli ve dayanıklı baskılar yapmanızı sağlar. Bu makine, özellikle bardak personalizasyonu yapmak isteyen tasarımcılar, sanatçılar ve küçük işletmeler için idealdir. Çift kupa bardakların maksimum çapına kadar uyumludur. Aynı anda iki adet bardak baskısı yapabilir. Baskı süresi, sadece 2 dakika gerektirir. Sonuç olarak elde edilen baskılar, yıkanma ve aşınmalara karşı son derece dayanıklıdır. Freesub Çift Kupa Bardak Baskı Presi, oldukça kolay bir kullanım sürecini beraberinde getirir. Yalnızca birkaç adımda uygulanabilen baskılar ile benzersiz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu modeli tüm detayları ile birlikte kolay bir şekilde inceleyebilir, gönül rahatlığıyla kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Aynı anda çift baskı
  • Yıkanmaya dayanıklı
  • Cam ve plastik malzemeler

Freesub Çift Kupa Bardak Baskı Pres Makinesi Özellikleri

Freesub Çift Kupa Bardak Baskı Pres Makinesi Özellikleri

Cihaz, verilen transfer filmi ile birlikte kullanılır ve transfer işlemini kolaylaştırır. Freesub sublimasyon transfer baskı makinesi, sublimasyon transfer teknolojisi kullanarak çalışır. Bu teknoloji, neme dayanıklı mürekkep ve transfer filmi kullanarak baskı yapar. Böylece, yazılar yıkanmaya ve aşınmaya dayanıklı hale gelir. Aynı zamanda çeşitli malzemeler üzerinde kullanılabilir. Porselen, plastik veya cam gibi malzemelerde gönül rahatlığıyla işlem yapabilirsiniz. Bu sayede çeşitli malzemelerde personalize edilmiş bardaklar tasarlayabilirsiniz. Cihaz, ergonomik bir yapıya sahiptir ve kolaylıkla taşınabilir. Böylelikle mobil tasarımcılar veya işletmeler için ideal bir seçim halindir. Freesub çift kupa bardak baskı pres sublimasyon transfer makinesi kullananlar, üstün kalitede ve hassas sonuçlar elde eder. Bu cihaz ile standart ebatlı tüm kupalar ve Türk kahvesi fincanı gibi farklı eşyalar üzerine işlem yapabilirsiniz.

Kalıcı Baskılar İçin Freesub Çift Kupa Bardak Baskı Makinesi

Kalıcı Baskılar İçin Freesub Çift Kupa Bardak Baskı Makinesi

Baskı makinesi, özellikle bardakların hem üst hem de alt tarafının baskı alması gerektiği durumlarda oldukça yararlıdır. Freesub sublimasyon transfer makinesi, ayrıca kolay kullanım sunar. Makine, basit bir kontrol paneli ile donatılır. Ayrıca cihazın kullanım kılavuzu hizmetleri de müşteriye sunulur. İşlem süresini ve ayarını ayarlayabileceğiniz akıllı LED ekran sistemi, cihazda bulunur. Alt kısmında yer alan vakum ayağı, yüzey üzerinde oluşabilecek kaymaları önler. Ayarlanan ısı düzeyine ulaştığı zaman ürün, baskı işlemini otomatik olarak başlatır. 2 farklı rezistans özelliğinin bulunması ile iki farklı bardağa aynı anda işlem yapabilirsiniz. Pratik bir şekilde değiştirebileceğiniz kupa pedli rezistans sistemi de ürünün kolay kullanım özellikleri arasında yer alır. Cihazı kullanan müşteriler tarafından yapılan Freesub çift kupa bardak baskı pres sublimasyon transfer makinesi yorumlarını inceleyerek cihaz hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Freesub Çift Kupa Bardak Baskı Transfer Makinesi Fiyatı

Freesub Çift Kupa Bardak Baskı Transfer Makinesi Fiyatı

Avantajlı seçeneklere sahip olan Freesub çift kupa bardak baskı pres sublimasyon transfer makinesi fiyatı ile bütçenize uygun bir alışveriş yapabilirsiniz. Cihaz, aynı zamanda hızlı bir baskı hızına sahiptir. Bardakların hem üst hem de alt tarafının baskısını tek seferde gerçekleştirebilirsiniz. Bu, verimliliği arttırır ve daha fazla ürün üretebilmenizi sağlar. Ayrıca bu cihaz, çevre dostudur. Sublimasyon transfer teknolojisi, solüsyonlar veya kimyasallar gerektirmez. Böylece, cihazın kullanımı sırasında çevre üzerinde herhangi bir zarar vermez. Özelleştirilmiş ürünler yapmak isteyen işletmeler, tasarımcılar veya evde hobi olarak kullanmak isteyen kişiler için idealdir. Cihaz, yüksek kaliteli ve kalıcı baskılar elde etmenizi sağlar bu sayede ürünlerinizi daha özel hale getirmenizi mümkün kılar. Trendyol ile Freesub çift kupa bardak baskı pres sublimasyon transfer makinesi satın alabilirsiniz.