NEWNOW Bambu Çay Kutusu Organizatörü, Şeffaf Akrilik Menteşeli Kapaklı Çay Poşeti Paketleri Saklama Kutusu

Ürün Bilgileri

NEWNOW Bambu Çay Kutusu Organizatörü, Şeffaf Akrilik Menteşeli Kapaklı Çay Poşeti Paketleri Saklama Kutusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İPEK HOME&LİVİNG Satıcı Ünvanı: İPEK E MAĞAZACILIK PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0479099848500001 Vergi Kimlik Numarası: 4790998485
    Bu ürün İPEK HOME&LİVİNG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ürün boyutu: 34*18*8 cm Casafield'ın bu çay kutusu %100 doğal bambudan yapılmıştır, zarif bir görünüme ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Bambu çay kutumuz dayanıklıdır, temizlenmesi kolaydır ve her türlü mutfak, ofis, restoran veya etkinlik için mükemmeldir. Bambu çerçeveli kapak, renkli çay poşeti koleksiyonunuzu bir bakışta görmenizi sağlayan şeffaf akrilik bir pencereye sahiptir. Güvenli manyetik kapatma tasarımı, çay çeşitlerinizin tazeliğini ve kalitesini korumanıza yardımcı olur. Çay kutusu, çay poşeti paketlerinizi saklamak için tasarlanmış sekiz eşit boyutlu bölme içerir. Bu bölmeler en sevdiğiniz çay çeşitlerini düzenlemek ve sergilemek için tasarlanmıştır. Çay paketleri düz veya dik pozisyonda saklanabilir. Bu çay kutusunu çay depolamaktan daha fazlası için kullanın. Vidaları, oyun parçalarını, mücevherleri, el sanatlarını, ofis malzemelerini ve diğer küçük hazineleri rahatça saklayın. Casafield'ın çay saklama sandığı, düğünler, gelin partisi, Anneler Günü, doğum günleri, yeni eve taşınma partisi ve daha fazlası gibi her durum için ideal bir hediyedir! Temizlemesi kolay. Tozu temizlemek için kuru bir bezle silmeniz yeterlidir. .

Ürün Özellikleri

  • Materyal
    Ahşap
  • Parça Sayısı
    1 Parça
  • Hacim
    1 - 1,99 L
  • Renk
    Kahverengi
Geri Bildirim Ver