Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato 16 Kapsül

549 TL
(34,31 TL / kapsül)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato 16 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sweetshop Satıcı Ünvanı: FATİH SELİM TAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4486311667600001 Vergi Kimlik Numarası: 8250822750
    Bu ürün Sweetshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato 16 Kapsül Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato 16 Kapsül kahveler
  • sadece Dolce Gusto kahve makineleri ile hazırlanmaktadır. Bu kullanışlı ve küçük boyutlardaki kahve makinelerini de ofisinizde pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Böylelikle gerçek kahvenin keyfine varabilir, sevdiklerinize hızlı ve lezzetli kahve ikramlarında bulunabilirsiniz. Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato’nun Özellikleri Nescafe Dolce Gusto Latte Macchiato Caramel
  • enfes karamel aroması ve köpüklü süt lezzetiyle sizlere sunulmaktadır.
  • Dolce Gusto Nescafe, kaliteli kahve çekirdekleri seçilip özenle kavrulmuştur.
  • Nescafe Gusto
  • sıcak, soğuk, sade yada sütlü şekillerde hazırlanmaya uygundur.
  • Nescafe Gusto kapsül, sadece Dolce Gusto kahve makineleri ile uyumludur.
  • Nescafe Dolce Gusto kapsül ürününün içerisinde 8’er kahve ve süt kapsülü yer almakta olup 220 ml’lik 8 fincan kahve yapabilmenizi sağlar.
  • Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato Nasıl Hazırlanmalıdır? Kapsül kahveleri hazırlamak için Dolce Gusto kahve makinelerinden birini kullanmanız gerekmektedir.
  • Seçtiğiniz kapsül kahveyi sıcak yada soğuk şekilde hazırlayabilirsiniz.
  • Öncelikle su haznesine kapsül paketinin üzerinde gösterildiği kadar su ekleyiniz.
  • Öncelikle süt tozu kapsülünü paketli haliyle makinenin kapsül kısmına yerleştirin ve kahve makinesini çalıştırınız.
  • Süt hazırlandıktan sonra kahve kapsülünü paketli haliyle kapsül bölmesine yerleştiriniz.
  • Kapsül bölmesinin kapandığından emin olun ve gerekli tuşa basın.
  • Kahvenizi soğuk içmek isterseniz mavi butona, sıcak içmek isterseniz kırmızı butona basınız.
  • Kahve makinesinin bardak bölümüne kullanacağınız fincanı yerleştiriniz.
  • Tüm bu aşamaları tamamladıktan sonra kahve makinesinin başlat tuşuna basınız.
  • Birkaç dakika içerisinde lezzetli kahveniz hazır olacaktır.
  • Keyifle tüketmeniz dileği ile afiyet olsun.
  • Nescafe’nin Benzer Ürünleri Nescafe markasının geniş bir yelpazeye sahip olması sayesinde aynı kalitede, çeşitli tatlardaki ve farklı formlardaki kahveleri deneyebilir, severek tüketebilirsiniz. Birbirinden lezzetli Nescafe kahve çeşitleri için SarfMarket’teki diğer ürünlerimizi güven ile inceleyebilirsiniz. Bu Ürün ile Birlikte İhtiyacınız Olabilecek Diğer Ürünler Keyifli anlarınızı en lezzetli şekilde yaşamak istediğiniz zaman, ihtiyacınız olabilecek tek şey kahve olabilir. Peki ya kahve içmek isterken nelere ihtiyacınız olabilir? Kahveyi içmek için kullanabileceğiniz bardak veya fincan çeşitlerine, farklı yağ oranlarına sahip süt ürünlerine, tatlandırmak istediğinizde içine atabileceğiniz şeker veya tatlandırıcı tozlara, kahvenizi karıştırabilmek için kaşık çeşitlerine, özel kahveleri hazırlarken yardımcı olabilecek french press veya kahve makinelerine aynı zamanda tüm bunlara eşlik edebilecek ufak tefek atıştırmalıklara da buradan ulaşabilirsiniz. Ofisiniz için ihtiyacınız olabilecek tüm ürünlere SarfMarket’ten ulaşabilirsiniz. Ofis malzemeleri kategorisi altında olan ofis gıda ürünlerine ve Nescafe’nin birbirinden lezzetli kapsül kahve çeşitlerine buradan erişebilirsiniz. Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato 16 Kapsül ürününe, en uygun fiyat ve sürpriz hediyelerin yanı sıra ücretsiz kargo ile sahip olabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato ile 16'lı Lezzet

Nescafe’nin birbirinden yenilikçi lezzetleri arasında kapsül kahvelerde yer alıyor. Kapsül kahveler değişen teknoloji ile ortaya çıkmış ve adeta pek çok eve bir adet cafe açmıştır. Özellikle kafelerde içmeyi sevilen lezzetler artık her mutfağa ya da ofise kadar gelmektedir. Bu lezzetlerin biri de Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato’dur. Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato evlerde yapımı oldukça zor ve meşakkatli olan bir lezzettir. Özellikle pek çok kişinin evde yapmayı dendiğinde kıvamını tutturmakta zorlandığı özelliklerdedir. Ancak evlerde bulunan kahve makineleri ile Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato yapmak oldukça doğru bir karar olacaktır. Artık Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato kapsülleri ile evlerinize konuk olmaya geliyor. Özellikle tek bir paket içerisinde 16 adet Nescafe Dolce Gusto Latte Macchiato kapsülünün olmasıyla oldukça sevilir. Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato hem tam kıvamında hem de tam lezzetinde şimdi evlerinizde. Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato 16 Kapsül BGCLMT8338 sizin de tercihleriniz arasın yer alabilir.

  • Lezzetli Tat
  • Lezzetli
  • Kolay İçim

Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato Lezzeti

Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato Lezzeti

Özellikle lezzeti ile pek çok severi olan Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato hemen her kafenin vazgeçilmezleri arasındadır. Özellikle değişik lezzetler sevenlerin ilk tercih edeceği ürünlerin başında olan Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato hem lattenin hafifliğini alırken hem de karamelin ağırlığının bir ortalaması halindendir. İçimi oldukça kolay olan Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato oldukça tatlı olmasıyla da pek çok kahve severin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Çoğunlukla kahvesini dışarıda içmeyi tercih eden kişilerin bu tercihlerinin ilk nedeni elbette evde pek çok kahvenin yapımın hem zor olması hem de teknik ekipman gerektirmesidir. Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato artık kahve makineleri ile evlerde de kolaylıkla yapılabiliyor ve keyifle tüketiliyor. Nescafe Dolce Gusto Latte Macchiato kapsül kahve 16'lı sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato Fiyatları

Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato Fiyatları

Pek çok alanda olan değişimler evlere konuk olan elektronik eşyalarda da büyük değişimler yaşanmıştır. Hatta öyle ki pek çok kişi artık evlerinden çıkıp kafelere gitmeye gerek dahi duymamaktadır. Bunun en büyük nedeni ise evlere konuk olan kahve makineleridir. Kahve makineleri ile pek çok çeşit kahve kapsülü de evlere konuk olmaya başladı. Oldukça sık tercih edilen kahvecilerde sıklıkla içilen kahveler hatta Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato dahi evlerde kapsül kahve halinde yapılabilir hale gelmiştir. Bu nedenle en iyi yapan markayı bulmak ve fiyat performans ürününü seçmek oldukça önemli hale gelmiştir. Fiyat performans bakımından ise en önde giden markaların başında Nescafe gelmektedir. Özellikle kapsül kahveleri ile oldukça beğeni kazanmaya devam ederken aynı zamanda pek çok çeşit kapsül kahvesi olması ile de oldukça etkilidir. Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato 16 kapsül fiyatları avantajlı seçenekler sunar.

Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato 16 Kapsül Yorumları

Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato 16 Kapsül Yorumları

Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato kullanan pek çok kesimden kişinin en sık tercih ettiği ürünlerin başında gelmektedir. Pek çok kullanıcı tarafından beğenilen ürünlerin başında gelen Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato pek çok farklı damak tadına uymasının yanı sıra sahip olduğu kapsül sayısı ve kapsüllerin de pek çok markanın farklı makinesine uyum sağlıyor olması ile de oldukça beğenilmektedir. Ancak en büyük beğeni elbette lezzetinden yanadır. Pek çok tüketici Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato’nun lezzetinden bahsetmekte ve lezzeti ile ilgili övgüler yağdırmaktadır. Bunun en büyük nedeni de Nescafe’nin eşsiz tecrübesidir. Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato 16 kapsül herkesin beğenisini kazanır. Nescafe sahip olduğu geniş kahve kültürü ile hemen her kahvede başarılı olmaktadır. Nescafe Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato 16 kapsül satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.