NanoPax 4 ADET CAMSİL VE PARLAK YUZEY TEMİZLEYİCİ KONSANTRE TOZ DETERJAN + SPREY

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

NanoPax 4 ADET CAMSİL VE PARLAK YUZEY TEMİZLEYİCİ KONSANTRE TOZ DETERJAN + SPREY

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NanoPax Hijyen Ürünleri Satıcı Ünvanı: NANOPAX HİJYEN ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629130958400001 Vergi Kimlik Numarası: 6291309584
    Bu ürün NanoPax Hijyen Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 ADET NANOPAX CAM VE PARLAK YUZEYSİLİCİ TOZ DETERJAN SAŞE + SPREY (1 Şase = 500 ML) 1 Şase 500 ML MİKRO KÖPÜKLÜ SPREYE ATILIR. TÜM MİKRO KÖPÜKLÜSPREY REFİL ŞİŞELERİNDE TEKRAR TEKRAR KULLANIMA UYGUNDUR. NANOPAX CAM VE PARLAK YUZEY SİLİCİ TOZ DETERJAN SAŞEGELİŞTİRİLMİŞ FORMÜLÜ İLE YENİ AMBAJINDA... Sıvı ürünlere nazaran 80 kat daha az yer kaplar, 160kat daha hafiftir. SIFIR ATIK, REFİL ŞİŞESİ TEKRAR TEKRAR KULLANIMAUYGUNDUR. ÜRÜN AÇIKLAMASI: PARABEN, FOSFAT, UÇUCU YAĞ, ALKOL, KLOR BENZERİAKTİFLER İÇERMEZ. EKONOMİKDİR, YER KAPLAMAZ, CİLT DOSTUDUR. (ph 4,5 - 5) VEGANDIR SABUN KOKULU KULLANMA TALİMATI: 20-25°C oda sıcaklığındaki 500 ml musluk suyuna, 1adet NanoPax Deterjan Şasesi ilave ediniz. Şase dakikalar içerisinde suda eriyerek kullanımahazır hale gelir. Çözelti suda tamamen eridikten sonra, kirli yüzeyinüzerine püskürtün ve nemli bir bez veya sünger ile siliniz. Zorlu ve inatçı kirlerde daha etkili sonuç eldeedebilmek için silmeden önce birkaç dakika bekleyiniz. Daha parlak sonuçlar için durulama sonrası yüzeyi kurubir bez ile siliniz ÇOCUKLARDAN UZAK YERLERDE SAKLAYINIZ... ÖZELLİKLE HASSAS YÜZEYLERDE KULLANMADAN ÖNCE UFAK BİRALANDA DENEME YAPMANIZ TAVSİYE EDİLİR... KULLANIM ALANLARI: iç ve dış camlar, kapı,pencere, vitrin, mutfak tezgâhı ve dolapları, banyo aynası, duşa kabin, fayans,porselen, seramik, cam yemek masası, buzdolabı, fırın ve mikrodalga fırın gibiev aletlerinin cam yüzeylerinde, araba ayna ve camları gibi cam ve parlakyüzeylerde kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik
    Organik
  • Hacim
    1000+ ml
Geri Bildirim Ver