Genel Markalar ŞEFFAF LEDLİ PROFOSYÖNEL DAVUL

2.999 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.500 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar ŞEFFAF LEDLİ PROFOSYÖNEL DAVUL

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MusicStore Satıcı Ünvanı: UĞUR GÜNGÖR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4370378232
    Bu ürün MusicStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ŞEFFAF ÇELİK KASNAKLI ÇEKTİRMELİ LED IŞIKLI DAVUL ENSTRÜMAN Fotoğraftaki gibidir. 1 adet fiyatıdır. Ölçüleri
  • boy 34 cm, en 51 cm civarındadır. Çelik kasnaklıdır. Led ışıklıdır. Cam derilidir. Metal çektirme gergilidir. 1 tokmak, 1 çubuk, ip askısı ve led kumandası ile birlikte gönderilmektedir. Pil ile gönderilir. Pilleri Toshiba Heavy Duty 9 voltluktur. 7 çesit yanma şekli vardır. 4 çeşit sabit 3 çesit yanar dönerlidir. Çalması rahat ve akort gerektirmez. Metal gergi sayesinde akordu hemen kaçmaz. Özel askısı sayesinde omuzda rahat durur. Düğünler, nişan, kına, bekarlığa veda, sünnet, eğlence mekanları gibi bir çok alanda eğlencenin doruklarına ulaşmada bire bir üründür. Yeni nesil ledli davullar büyükten küçüğe herkesin kullana bileceği bir eğlence aracıdır. Davul Davul düzenlenen etkinliklerde eğlenceyi doruğa çıkaran vurmalı çalgıların başında gelir. Türk geleneklerinde kına ve düğün organizasyonlarında davul önemli bir yer tutar. Kınalarda, düğünlerde, asker eğlencelerinde ve gelin çıkarma adetinde davulun hoş sesi tek başına eğlence için yeterlidir. Düzenleyeceği organizasyonda tüm davetlilerin emin olmak isteyen organizasyon sahipleri için web sitemizde ledli, cam derili, kadife kaplı ve küçük derili model alternatifleri mevcuttur. Farklı fiyatlara sahip olan ilgili modeller ile davulun eğlenceye sunacağı katkıdan bütçenize uygun fiyatlarla yararlanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver