Mottopi Bilezik Mastarı 56-72 Ölçü 211-Turuncu

890 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Mottopi Bilezik Mastarı 56-72 Ölçü 211-Turuncu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mottopi Satıcı Ünvanı: KİTLE KAYNAK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA GELİŞTİRME DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0564057753400017 Vergi Kimlik Numarası: 5640577534
    Bu ürün Mottopi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mottopi BilezikMastarı 56-72 Ölçü 211-Turuncu Altın bileziklerhem bir yatırım aracı hem de bir aksesuar olarak uzun yıllardır ülkemizdekullanılmaktadır. Bu bilezikler sadece gramlarına göre değil aynı zamandakullanıcısının bilek ölçüsüne göre satın alınmaktadır. Kullanıcınınbilek ölçüsünü alabilmek için her boy altın bilezikten bulundurmak yerine“Mottopi Bilezik Mastarı” sayesinde tüm ölçü değerlerinde ölçü alabilmeimkânınız olacaktır. Hem bilezikmastarlarının dış yüzünde, hem de stant üzerinde ilgili bilezik mastarınınrafında mastarın ölçü değeri yazılıdır. Kutu içeriği
  • 9 adet bilezikmastarı için 9 raflı siyah renkli stant,
  • 56, 58, 60, 62,64, 66, 68, 70 ve 72 mm ölçülerinde 9 adet turuncu renkli bilezik mastarı,
  • Bilezik mastarıstandının turuncu renkli kapağı,
  • bulunmaktadır. Ürün Menşei: Bu ürünün tüm bileşenleri
  • mısırnişastası, şeker pancarı gibi organik hammaddeden üretilmiş PLA türü birplastikten üretilmiştir. Uyarı: Ürünlerimiz üretim tekniğinden kaynaklıolarak farklı renk tonlarında üretilebilmektedir. Ürün üzerindeki renkgeçişleri her ürün için farklılık gösterdiğinden fotoğrafta yer alan ürününüzerindeki desenler ile size kargolanan ürün arasında farklar olabilir. ÜRÜNÜMÜZTASARIM TESCİL KORUMASI ALTINDADIR Tasarım No :TR2024/004034 Marka No:TR2024/064373 Bilezik ölçümündehassasiyet ve doğruluk arayan kuyumcular için ideal olan bilezik mastarları,altın bilezik ölçü mastarı ve bilezik ölçü araçları, en doğru sonuçlarıalmanıza yardımcı olur. Bilek ölçü mastarı ve bilezik ölçüm cihazları ilemüşterilerinizin bileğine takarak en uygun ölçüyü belirleyebilirsiniz. Altınbilezik siparişlerinde, doğru ölçüyü almak için bilezik ölçü kılavuzu vekuyumcu ölçüm mastarı kullanmak, müşteri memnuniyetini artırır. Bilek ölçümaracı, bilezik ölçü cetveli ve bilezik ölçme aleti ile ölçümlerinizde kesinsonuçlar elde edersiniz. Bilezik ölçüm mastarı ve bilezik ölçü seti, kuyumcubilek ölçüm mastarı olarak da bilinir ve bilek ölçü aracı kuyumcuihtiyaçlarınıza mükemmel bir çözüm sunar. Altın bilezik ölçüm mastarı ile herzaman doğru ve güvenilir sonuçlar alarak, müşterilerinize en iyi hizmetisunabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip
    Aksesuar
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
Geri Bildirim Ver