Moser 1887 Kuno Şarjlı Saç Kesme Makinesi

11.499 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.144,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Moser 1887 Kuno Şarjlı Saç Kesme Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Opia Online Satıcı Ünvanı: ADEM ÇATALHÜYÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2311279591
    Bu ürün Opia Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Moser 1887 Kuno Şarjlı Saç Kesme Makinesi MOSER Icon BLENDING BLADE 46mm grey circle.png BLENDING BIÇAK, doğal geçişler ve cilde yakın sonuçlar için 0,5 ila 2 mm. MOSER Icon MAGIC BLADE click 46mm grey circle.png Evrensel MAGIC BIÇAK 0.7 ila 3 mm. MOSER Icon brushless Motor grey circle.png Yüksek performans için 7200 rpm uzun ömürlü fırçasız motor. MOSER Icon Runtime Cord Cordless Operation Li Ion grey circle.png Yüksek verimli ve dayanıklı Li-Ion pil ile kablolu/kablosuz çalışma. MOSER Icon Quick Change grey circle.png Kolayca çıkarılabilir bıçak seti, kolay temizlik ve hızlı değişim sağlar. BLENDING BLADE & MAGIC BLADE: BLENDING bıçak doğal geçişler ve cilde yakın sonuçlar için 0,5 ila 2 mm. Evrensel MAGIC bıçak ek taraklar ve tarak üstü kesme makinesi ile çalışmak için 0,7 ila 3 mm. HIZLI DEĞİŞİM: Kolayca çıkarılabilir bıçak seti, kolay temizlik ve tüm MOSER bıçak setleri ile hızlı değişim sağlar. YÜKSEK PERFORMANS & SABİT GÜÇ: Yüksek performans, hassas kesim sonuçları ve sabit güç için 7200 rpm uzun ömürlü fırçasız motor. Yüksek verimli ve dayanıklı kablolu/kablosuz çalışma. 2 saate kadar çalışma süresi ve 1 saat10 dakikada hızlı şarj sağlayan Li-Ion pil. Entegre şarj kontrollü basma düğmesi. ERGONOMİK & HAFİF: Yorulmadan çalışma sağlayan sadece 210 g ağırlığa sahip, ergonomik, kompakt ve hafif. Mükemmel kontrol için kaymaz kavrama materyali. AKSESUARLAR: Güvenli tutuş ve kolay kullanım için birinci sınıf manyetik, 6 adet ek tarak: 1.5/3/4.5/6/9/12 mm, şarj standı, geçmeli transformatör, temizleme fırçası, yağ. ÜSTÜN KALİTE: 5 yıl motor garantisi. Pil için 2 yıl garanti.
Geri Bildirim Ver