Morlay Hassas Saç Bakımı için Şarjlı Elektrikli Saç Derisi Masaj Tarağı ve Saç Besleyici serum Uygulayıcı

2.990 TL

Ürün Bilgileri

Morlay Hassas Saç Bakımı için Şarjlı Elektrikli Saç Derisi Masaj Tarağı ve Saç Besleyici serum Uygulayıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Morlay Beauty Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ŞENGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2399564248200001 Vergi Kimlik Numarası: 8060432020
    Bu ürün Morlay Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ergonomik tasarımıyla dikkat çeken bu elektrikli saç derisimasaj tarak ve saç besleyici uygulayıcı, saç bakım rutininizi mükemmel şekilde tamamlamakiçin tasarlanmıştır. İçerdiği 14 parça sıvı sütunuyla, saç besin çözeltilerinieşit bir şekilde dağıtarak saç derisine doğrudan ulaşır ve derinlemesine birbesleme sağlar. Böylece saçlarınız daha güçlü ve sağlıklı görünür. Ürünün bireysel sıvı kutusu, 20 ml'lik sıvı depolama tankıylagelir ve bu tank sökülebilir ve yıkanabilir özelliktedir. Bu sayede, besinçözümlerini dökme ve saklama işlemleri oldukça pratik hale gelir, ve herkullanımdan sonra temizlik kolaylıkla yapılabilir. Saç derisini masaj yaparak ve saçı havalandırarak, 24 parçanaylon tarak dişi saç derisini rahatlatır ve saç tellerini güçlendirir. Ayrıca,sökülebilir tarak tasarımı sayesinde, tarak dişlerini kolayca temizlemekmümkündür, böylece hijyen konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Ürün, USB kablosuyla birlikte gelir ve şarj edilebilirözelliktedir. Bu özelliği sayesinde, istediğiniz her yerde kullanabilir vekolayca taşıyabilirsiniz. Ürünün kompakt tasarımı ve taşınabilirliği,seyahatlerde ve günlük kullanımda size büyük kolaylık sağlar. Sonuç olarak, bu elektrikli saç derisi masaj tarak ve saçbesleyici uygulayıcı, mükemmel tasarımı ve kullanışlı özellikleriyle saç bakımrutininizi kolaylaştıracak ve saçlarınızın daha sağlıklı, güçlü ve parlakgörünmesini sağlayacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Tarak
Geri Bildirim Ver