MODX HONDA "CİVİC" 2001-2005 ARACA ÖZEL CAM RÜZGARLIĞI 4'LÜ SET (PİANOBLACK)

Ürün Bilgileri

MODX HONDA "CİVİC" 2001-2005 ARACA ÖZEL CAM RÜZGARLIĞI 4'LÜ SET (PİANOBLACK)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CarMod Satıcı Ünvanı: MURAT CAN AYYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1260403167
    Bu ürün CarMod tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Araç içi aksesuarlar arasında en üst sıralarda yer alan cam rüzgarlıkları sizlere güvenilir bir alan sunar. Bu özel aksesuarlar araç içerisindeki doğal hava akışının en konforlu şekilde sağlanabilmesini mümkün hale getirir. Aynı zamanda sürüş keyfinizi de daha üst seviyelere taşır. Cam rüzgarlığı ile sürücü ve araç içerisindeki kişiler dışarıdan gelen rüzgara maruz kalmazlar. Araç sahipleri tarafından değerli bir aksesuar olarak nitelendirilen cam rüzgarlıkları birçok farklı stilde üretilir. Cam Rüzgarlığı Kullanmanın Avantajları Nelerdir? Hava akışını dengeleyerek aracın kendi iç havalandırma sistemine destek sağlar. Araç içi aksesuarı hava koşullarından dolayı ortaya çıkabilecek yağmur sularının da içeriye girmesini engelleyebilir. Böylelikle yeni nesil teknolojiler ile elde edilen cam rüzgarlıkları sayesinde araçların mekanizmalarında ortaya çıkabilecek sorunlar da ortadan kalkar. Cam rüzgarlığı ne işe yarar sorusunun temel cevapları arasında bu detaylar yer alır. Aracın iç konforunu değil, aynı zamanda kullanıcıların sağlığını da ön planda tutan cam rüzgarlığı zorlu hava şartlarında araç içerisindeki havayı dengeleyerek farklı hava koşullarına doğrudan maruz kalındığında ortaya çıkabilecek problemlerin önüne geçer. Sağlığın ön planda tutulduğu cam rüzgarlıkları birbirinden farklı ve güvenilir materyaller ile üretilerek sizlere sunulur. Takıldığı alanlarda dışarıdan gelebilecek kiri ve tozu da engelleyebilen cam rüzgarlığı çeşitleri sürücülerin görüş alanını yükseltir. Aracın estetik görünümüne katkı sağlayan cam rüzgarlığı, aracın mevcut tasarım çizgilerini vurgulayarak şık bir görünüm ortaya çıkmasını sağlar. Cam Rüzgarlığı Nasıl Takılır? Cam rüzgarlığını takabilmek için farklı yöntemler denenebilir. Araçlara cam fitili yerleştirme yöntemiyle veya dıştan yapıştırma tekniği ile montajın yapılabilmesi mümkündür. Montaj işlemi son derece pratik bir şekilde yapılabilir. Fakat bu konuda bilginizin yeteriz olduğunu düşünüyorsanız destek almayı da deneyebilirsiniz. Geçmeli yapıdaki cam rüzgarlıklarını tercih ederek montaj kısmını daha pratik bir hale getirebilirsiniz. Montaj işleminden önce dikkat edilmesi gereken en temel nokta, malzeme kalitesi ve kullanıma olan uygunluğudur. Birçok farklı markanın özel olarak tasarladığı cam rüzgarlıkları yüksek kalitesiyle uzun bir kullanım imkanı sunar. Bu aksesuarlar arasında set şeklinde satılanlar da vardır.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model
    Honda Civic
Geri Bildirim Ver