Minecraft Java Edition

Ürün Bilgileri

Minecraft Java Edition

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Minecraft’ın orijinal sürümü! Java Edition Windows, Linux ve macOS platformları arasında oynanabilir ve kullanıcı tarafından oluşturan kostümleri ve modları destekler. Yıllar içinde sunulan tüm güncelleştirmeleri ve daha sonra gelecek güncelleştirmeleri içerir! Windows, Linux ve Mac’te kullanılabilir Kullanıcı tarafından oluşturulan kostümleri ve modları destekler Java Edition için Realms ile uyumludur Yeni özelliklere hızlı erişim sağlayan anlık görüntülere erişin Oyun başlatıcısı üzerinden sık sık güncelleştirme alır Ücretsiz deneme sürümü kullanılabilir
Geri Bildirim Ver

Minecraft Java Edition

Değişik temalar ile tasarlanan ve farklı hedeflere ulaşmak için özel olarak kurgulanan birçok bilgisayar oyunu bulunur. Kaliteli vakit geçirme imkanı sunan bu oyunlar kesintisiz eğlence keyfi sunar. Popüler bilgisayar oyunu çeşitlerinden biri olan Minecraft Java Edition, Mojang Studios tarafından yayınlanan ve Windows tarafından satın alınmış bir sandbox içeriğidir. Oyun Severlerin ilgisini çeken bir tür olan sandbox, oyunculara her türlü özgürlüğü tanıyan ve diledikleri şekilde tasarım yapmalarına olanak tanıyan bir türdür. Java Edition Minecraft dilediğiniz alana dilediğiniz mimariyi inşa etmenizi sağlar. Bu içerik, müşterinin kendi amacı doğrultusunda gidişatı şekillendirdiği bir türdür. Minecraft Java Edition MINECRAFT_JE_TR ürünü orijinal bir sürümdür. Bu ürün sayesinde sonsuz bir dünyada dilediğiniz yapı ve unsuru kolaylıkla inşa edebilirsiniz.

  • PS4 ile uyumlu
  • 64 bit demo sürümü
  • Sınırsız tasarım imkanı

Eğlenceli Minecraft Java Edition PC Oyunu

Eğlenceli Minecraft Java Edition PC Oyunu

Minecraft Java Edition PC içeriği oyunculara özgürlük tanıyan bir tür olması ile dikkat çeker. Java Edition Linux, macOS ve Windows gibi platformlarda oynanabilir. Oyunun yaratıcı modu açık olduğunda istenilen yere gidilebilir ve bu gidilen alanda istenilen şey inşa edilebilir. Oyunun müşterilere sunduğu bloklar sayesinde inşa edilen unsurlar arasında ev, havuz ve taş gibi çeşitli yapılar bulunur. Sandbox bir oyun türü olan Minecraft Java Edition PS4 için uyumlu orijinal sürümü ile tüm sürüm güncellemelerini içerir. Sıklıkla tercih edilen ve oldukça eğlenceli olan Minecraft ile sınırsız tasarım olanağı vardır. Verilen bloklar ile hayal edilen her şeyi inşa etme imkanı tanıyan oyun özgür bir deneyim sunar. Siz de bu ürüne sahip olabilir ve içerik ile hayal gücünüzün sınırlarını zorlayacağınız ayrıcalıklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Orijinal Sürüm Minecraft Java Edition ile Oyun Keyfi

Orijinal Sürüm Minecraft Java Edition ile Oyun Keyfi

Minecraft Java Edition MINECRAFT_JE_TR orijinal sürümü Windows, Linux ve Mac’te kullanılabilir. Müşteriler tarafından oluşturan kostümleri ve modları destekleyen orijinal sürümü ile yeni güncellenen özelliklere hızlı erişim sağlanabilir. İlk yayınlandığından beri güncellenmeye devam eden Minecraft, başlatıcı üzerinden sık sık güncelleme alır. Birçok modu ile keyif veren oyun hayatta kalma, macera ve izleyici modları ile dikkat çeker. Minecraft Java Edition 64 bit demo sürümü ile ücretsiz deneme imkanı bulunan oyun, keyifli bir deneyim yaşatır. Modlar Minecraft'a yeni özellikler ekleyen dosyalardır. Minecraft bilgisayar versiyonunda java dilini kullandığından oyunu düzenlemek oldukça kolaydır. Bu sürüm, oyuncuların ve hayvanların doğduğu overworld, obsidyen ile geçit oluşturularak gidilen nether ve endermanları bulunduran end olmak üzere üç boyuttan oluşur. Farklı özelliklere sahip içerik ile kesintisiz ve keyifli bir deneyimi yaşayabilirsiniz.

Avantajlı Minecraft Java Edition Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Minecraft Java Edition Fiyatı ve Yorumları

Bu oyunun ilham verici özelliklerinden biri farklı fikirlerin ortaya çıkabileceği bir platforma sahip olmasıdır. Gerçek hayatta yapılamayacak yapılar ve çeşitli alanlar bu sanal dünya içerisinde inşa edilebilir. Bu oyun sayesinde yaratıcılığını kullanarak yeni şehirler ve yapılar ve yaşam alanları oluşturabilirsiniz. Minecraft Java Edition fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Kendi yapılarınızı oluşturma imkanı sunan içerik, orijinal bir sürümdür. Müşteriler tarafından oluşturulan kostümleri ve modları destekleyen sürüm keyifli anlar geçirmenize yardımcı olur. Farklı kostümler ile tasarlanan oyuncular ve bloklar ile inşa edilen yapılar oldukça eğlenceli anlar yaşatır. Ürünü daha önceden deneyimleyen müşteriler tarafından yapılan Minecraft Java Edition yorumları sayesine bu ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Sizde eğlenceli oyun deneyim yaşatan bu ürüne Trendyol'un avantajlı fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.