MilenyumStudios Detaylı Yıldız Savaşları Stormtrooper Star Wars Asker Kaskı 15 cm

717 TL

Ürün Bilgileri

MilenyumStudios Detaylı Yıldız Savaşları Stormtrooper Star Wars Asker Kaskı 15 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MilenyumStudios Satıcı Ünvanı: MİLENYUMS DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK REKLAM AJANSI VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621112244200001 Vergi Kimlik Numarası: 6211122442
    Bu ürün MilenyumStudios tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Silikon kalıp olarak kullanabileceğiniz Detaylı Yıldız Savaşları Stormtrooper Star Wars Asker Kaskı Ürünü. Bu ürünün yüksekliği 15 cm boyutundadır. Ürünün genişliği 10 cm genişliğindedir. Silikon kalıplarımız beyaz renk olarak üretilmektedir. Gıda silikonları için istediğiniz rengi belirtebilirsiniz. Ürünlerimiz RTV2 kalıp silikonuyla üretilmektedir. Fakat gıda için kullanılacak olan ürünler gıda uyumluluğuna sahip silikon ile üretilmektedir. Fırınlanabilir ve esnek malzemedendir. ÜRÜNLER TARAFIMIZCA ÜRETİLMEKTEDİR VE İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNÜN KALIBINI SİZE SAĞLAYABİLİRİZ. Her ürün sipariş için üretilmektedir. FARKLI BOYUTLARDA İSTEDİĞİNİZ KALIPLAR İÇİN TARAFIMIZA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.. Talep üzerine istenilen ölçülerde yapılabilmektedir. Ürünlerimiz RTV2 silikon malzemeden üretilmektedir. Kalıp silikonu 250 derece sıcaklıklara kadar deforme olmamaktadır. Daha fazla bilgi için RTV2 kalıp silikonunu araştırmanızı öneririz. Tüm ürünlerimizde renk ve boyut seçenekleri mevcuttur. Bazı silikon kalıplarımız daha kolay kalıptan çıkarabilmeniz için 2 veya 3 parça olarak gönderilmektedir. Ayrıca MilenyumStudios bir oyuncak üreticisi değildir. Kalıplarımız 3d yazıcı yada SLA yazıcı ile üretilmektedir. Daha sonrasında kalıplaştırılmaktadır. Müşteri memnuniyeti adına yavaş ve en kaliteli şekilde üretmeyi amaçlamaktayız. Ürünlerimizi istediğiniz boyutta üretebilmekteyiz. Mağazamızda arama yaparak diğer kalıpları keşfedebilirsiniz.. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.")

Ürün Özellikleri

  • Materyal
    Reçine
  • Renk
    Metalik
  • Parça Sayısı
    1 Parça
  • Tema / Stil
    Modern
Geri Bildirim Ver