Micro Xbox Wireless Uyumlu Controller Siyah 9.Nesil

2.850 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Micro Xbox Wireless Uyumlu Controller Siyah 9.Nesil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ant Technology Satıcı Ünvanı: ERMAN AYHANOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8300492545
    Bu ürün Ant Technology tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Microsoft Xbox Wireless Controller 9 Nesil Elektrik Volt Konsol MICROSOFT XBOX WIRELESS OYUN KUMANDA 40 saate varan pil ömrüyle oyun sırasında yüksek konfor için şık ve iyileştirilmiş geometrik yüzeylere sahip Xbox Kablosuz Oyun Kumandası - Electric Volt'un modern tasarımını deneyimleyin. Hibrit yön düğmeleri ve tetik düğmeleri, yassı düğmeler ve arka gövdede kaymaz yüzey sayesinde hedefe kilitlenin. Özel Paylaş düğmesiyle ekran görüntüleri, kayıtlar ve daha fazla içeriği sorunsuz şekilde yakalayıp paylaşın. Konsola ve bilgisayara doğrudan takıp kullanmak için USB-C bağlantı noktasıyla bağlayın. AA piller için destek ürünün arkasındadır. 3,5 mm ses jakını, uyumlu tüm mikrofonlu kulaklıklarla kullanabilirsiniz. Düğmelere farklı işlevler atamak ve sevdiğiniz oyunlarda özel oyun kumandası profilleri oluşturmak için Xbox Donatıları uygulamasını kullanın. Xbox Series X|S, Xbox One ve Windows 10 bilgisayarlar dahil olmak üzere cihazlar arasında eşleştirme, oyun oynama ve geçiş yapma işlemlerinizi hızlıca gerçekleştirin. .* OYUN DENEYİMİNİZİ BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKARIN 40 saate varan pil ömrüyle oyun sırasında yüksek konfor ve kolay kontrol için şık ve iyileştirilmiş geometrik yüzeylere sahip Xbox Kablosuz Oyun Kumandası - Electric Volt'un modern tasarımını deneyimleyin.* ÖZEL DÜĞME EŞLEMESİ Xbox Donatıları Uygulamasıyla düğme eşlemesini özelleştirerek oyun kumandanızı size özel hale getirin.* Ayrıca 3,5 mm mikrofonlu kulaklık ses jakını, uyumlu tüm mikrofonlu kulaklıklarla kullanabilirsiniz. XBOX KABLOSUZ VE BLUETOOTH® TEKNOLOJİSİ Desteklenen konsollarda ve Windows 10 bilgisayarlarda kablosuz oyun için Xbox Kablosuz ve Bluetooth® teknolojisi bulunur.* HEDEFE KİLİTLENİN Hibrit yön düğmeleri ve tetik düğmeleri, yassı düğmeler ve arka gövdede kaymaz yüzey sayesinde hedefe kilitlenin. Konsola ve bilgisayara doğrudan takıp kullanmak için USB-C bağlantı noktasıyla bağlayın. AA piller için destek ürünün arkasındadır. PAYLAŞ DÜĞMESİ Özel Paylaş düğmesiyle ekran görüntüleri, kayıtlar ve daha fazla içeriği sorunsuz şekilde yakalayıp paylaşın. KOLAYCA EŞLEŞTİRME VE GEÇİŞ YAPIN Xbox Series X|S, Xbox One ve Windows 10 bilgisayarlar dahil olmak üzere cihazlar arasında eşleştirme, oyun oynama ve geçiş yapma işlemlerinizi hızlıca gerçekleştirin.

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Siyah
  • Bağlantı
    Wireless
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
  • Uyumlu Cihaz
    Xbox Series X
  • Ürün Türü
    Joystick
  • Garanti Tipi
    İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver