MEZİGARC Bluetooth Kulaklık Temizleme Kalemi Çok Işlevli Pro Temizleyici Kit Yeni Nesil 3in1 Temizleme Aparat

Ürün Bilgileri

MEZİGARC Bluetooth Kulaklık Temizleme Kalemi Çok Işlevli Pro Temizleyici Kit Yeni Nesil 3in1 Temizleme Aparat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEZİGARC Satıcı Ünvanı: GİZEM AVCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9270712324
    Bu ürün MEZİGARC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir Kulaklık bileşenlerine ve deliklere zarar vermez. - Kulak içi kulaklıklar, Kablolu kulaklıklar, Akıllı Telefon, Bilgisayar, Tablet, Kamera, Akıllı Saat ve diğer tüm dijital ürünler için uygundur. - 360 derece temizleme özelliği ile kulaklığın ses çıkış bölümündeki ve diğer parçalardaki kiri kolayca temizlemeyi sağlar. - Kalem ucunun üzerinde yumuşak bir mikro fiber fırça vardır, bu da kulaklıkların küçük parçalarını ve deliklerini derinden temizleyebilir. - Kompakt ve hafif yapısı sayesinde istenilen an taşınabilir boyutta özel olarak tasarlanmıştır. - Bu temizleme kalemiyle sadece kulaklıkları değil, aynı zamanda kulaklık şarj kutusunu, akıllı telefon kulaklıklarını, mikrofonları da temizleyebilirsiniz. - Kulak tıkacı bileşenlerine zarar vermeyi önleyecek BPA içermeyen çevre dostu malzemeden üretilmiştir. - Kalem şeklinde şık ve portatif tasarımı ile rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz hafif bir üründür. - İnce ve hassas uçları sayesinde kolayca ulaşılmayan yerlere erişebilirsiniz. - 360 derece temizleme özelliği ile kulaklığın ses çıkış bölümündeki ve diğer parçalardaki kiri kolayca temizlemeyi sağlar. - Hijyenik yapısı sayesinde ileride kulağınızda oluşabilecek hastalıklardan sizi büyük ölçüde korur. - Üç temizleme fonksiyonu bulunmaktadır. - Metal kalem ucu ve fiber fırça ile küçük deliklere rahatça ulaşıp inatçı kirleri kolayca temizler. - Ayrıca dolgu süngeri ile şarj bölümüne 360 derece ulaşır. - Ürünün kullanımından dolayı zaman içerisinde oluşan deforme ve istenmeyen etkenlerden elektronik eşyanızı arındırır.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Kulaklık Temizleme Kiti
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver