Meliset Ford Fiesta Ön Kaput Rüzgarlığı 2008-2012 Arasına Uyumlu Kaput Koruyucu

849,90 TL

Ürün Bilgileri

Meliset Ford Fiesta Ön Kaput Rüzgarlığı 2008-2012 Arasına Uyumlu Kaput Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meliset Oto Aksesuar Satıcı Ünvanı: MELİH ANGIT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0690480811
    Bu ürün Meliset Oto Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ford Fiesta Ön Kaput Rüzgarlığı 2008 - 2019 Arasına Uyumlu + Kaput Koruyucu Aracın Kaput Kısmına Özel Ayakları İle Montajlanır. Belirtilen Marka Ve Modele Özel Üretilir. Yapıştırma İşlemi Gerektirmez. Flexi Ürünüdür . Boya İşelmi Gerektirmez. Delme V.B İşlem Yapılmadan Basitçe Montajlanabilir. Özellikleri: Otomobillerin ön yüzeylerini ve boyalarını yoldan sıçrayacak taş vuruklarında ve sinek , böcek asitlerinden korur. Çatlamaz , solmaz , soyulmaz , Darbe emicidir. Ulta-Viyole ışınlarını geçirmeyen özel bir tabakaya sahiptir, dolayısı ile alttaki boyanın solmamasını da sağlar. Sökülmesi Esnasında orjinal boyaya hiç bir zarar vermez. Otomobil Fabrikalarından onaylıdır. Uzun vadede maliyetinin çok üstünde fayda sağlar. Yararları: Otomobilin ikinci el satış değerini boyada sorun olmadığı ve olmayacağı için arttırır. Altındaki Boya Yüzeyini Tahribatını öneler. Altındaki Boya Yüzeyinin Tahribatını Önler. Otomobilin Orjinal Görüntüsünü Değiştirmez, Estetik Katar. İstenildiği Zaman Orjinal Boyaya Zarar Vermeden Çıkarılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model
    Ford Fiesta
Geri Bildirim Ver