MARGOT Özel Tasarım Pamuk Kumaş, Saten Canvas, Masa örtüsü, Perde, Koltuk İçin, Krem Kuş kafesi ve Çiçekler

683,10 TL

Ürün Bilgileri

MARGOT Özel Tasarım Pamuk Kumaş, Saten Canvas, Masa örtüsü, Perde, Koltuk İçin, Krem Kuş kafesi ve Çiçekler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: goblencom Satıcı Ünvanı: BURSA İPEK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0191002504300016 Vergi Kimlik Numarası: 1910025043
    Bu ürün goblencom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özel Tasarım Pamuk Kumaş,Saten Canvas, Masa örtüsü, Perde, Koltuk İçin Uygun Kalınlıkta Pamuk oekotex belgeli 1. kalite kumaştır, masa örtüsü, runner, kırlent yapabilirsiniz. Pamuk kumaş olduğu için nefes alır yakmaz, rahatsız etmez bu sebeple etek, elbise yapılabilir, bebek ürünleri gibi önemli ürünlerde kullanılabilir. Bunun dışında kullanımı çok geniştir, perde, berjer-kanepe döşemesi, etek, ceket, çanta yapılabilir. Evinizdeki koltukları değiştirmek yerine yeni kumaşlarla kaplayarak istediğiniz dekoru çok daha az maliyetle yapabilirsiniz. Desenler özel tasarımcılar tarafından tasarlanmıştır, kullandığınız ürünü değerli kılan bir kumaştır. Dijital baskı değildir, klasik boya baskı kumaştır, uzun yıllar kullanılabilir. Hem sertifikalı pamuk oluşu hemde tasarımları bu kumaşları çok farklı kılıyor. Pamuk olduğu için ilk yıkamada çekme yapabilir. Kullanmadan önce yıkayabilirsiniz. OEKO-TEX Sertifikalıdır. En: 140cm Editörün İncelemesi İnce poplinden ve kırkyama kumaşlarından daha kalın döşemeliğe uygun kalınlıktadır, duck kumaş ayarında denebilir. Tamamen pamuk ve özel tasarım oluşuyla duck kumaşlardan ayrılıyor. İthal poplin fiyatlarına bakılırsa ürün fiyatını fazlasıyla hak ediyor diyebiliriz. Desenleri çok güzel bizlerde beğendik, tonlaması renk geçişi çok başarılı. Bu kumaşlardan yapacağınız ürünler geçekten beğenilecektir. Kumaşların Stof, Cath Kidston gibi markalara ait olmasıda cabası. Tek problem kumaşların güzelliğinin fotoğraflarda tam olarak anlaşılmıyor olması.
  • ) Kullanım Alanları * Masa örtüsü, runner * Çanta, cüzdan * Koltuk döşemesi, berjer kaplama * Kırlent, puf kılıfı * Perde, fon perde * Çocuk kıyafetleri * Beşik kenarı kılıfı * Oyun matı * Etek, ceket, elbise * Çocuk çadırı * Bahçe mobilyası döşeme Yıkama Bakım Bilgisi 30 Derecede yıkanabilir, çamaşır suyu kullanılmaz. Düşük ısıda ütülenebilir. Özel Dikim Hizmeti Masa örtüsü, runner, perde, kırlent dikim hizmeti için telefon ederek bilgi alabilirsiniz. Fiyat belirlendikten sonra siteden ürünle birlikte ödemesini yapabilirsiniz.etiket: masa örtüsü, döşemelik kumaş, kırlent kılıfı, koltuk döşemesi, perdelik kumaş, kumaş, masa örtüsü kumaşı, yastık kılıfı kumaşı, yastık kılıfı, kırlent, yastık için kumaş, ithal kumaş, çanta kumaşı, perde kumaşı,kışlık kumaşlar, avrupai kumaşlar

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Siyah
  • Boyut/Ebat
    140 x 100
Geri Bildirim Ver