Görselli Yorumlar

Trend Ürünler

Videolar
Banyo Düzenleyici Mutfak Rafı
48.7B
Bino 2 Kat Gold Organizer Banyo Düzenleyici
227.2B
BİNO C SEHPA YAN SEHPA
18.4B
Prizma Duvar Rafı
9327
Oval Raf Ahşap Masaüstü
50.1B

Daha fazla ürün

Bino Home Garden

Bino Home Garden, şık tasarımlara sahip kaliteli ve kullanışlı ürünlerini Trendyol aracılığıyla kullanıcıların beğenisine sunuyor. Avantajlı fiyatlarıyla dikkat çeken Bino Home Garden ürünleri arasında duvar rafından mutfak masasına pek çok farklı model yer alıyor. Siz de evinizin çeşitli alanlarında kullanabileceğiniz kullanışlı ve şık ürünler için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Onlarca ürün arasından hem zevkinize hem de bütçenize uygun modelleri seçerek evinizin havasını değiştirebilirsiniz.

Bino Home Garden Manisa, Gaziantep, İstanbul, Ankara fark etmeksizin Türkiye'nin tüm şehirlerine ürünlerini gönderiyor. Siz de hangi şehirde olursanız olun, Bino Home Garden ürünlerine Trendyol güvencesiyle kolayca ulaşabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında merak ettiğiniz konular olursa Trendyol aracılığıyla Bino Home Garden iletişim kanalını kullanarak markayla irtibat kurabilirsiniz.

Siz de Bino Home Garden Ürünleriyle Evinize Çok Şık Bir Dokunuş Yapabilirsiniz!

Siz de Bino Home Garden Ürünleriyle Evinize Çok Şık Bir Dokunuş Yapabilirsiniz!

Trendyol Bino Home Garden mağazasında evinizin farklı alanlarında kullanabileceğiniz onlarca ürün yer alıyor. Mutfak, banyo, salon ve çalışma odası gibi farklı alanlarda tercih edebileceğiniz masif raflar, kaliteli yapısı ve modern tasarımıyla öne çıkıyor. Siz de tek katlı ve üç katlı seçenekleri bulunan masif rafları inceleyerek zevklerinize hitap eden modelleri keşfedebilirsiniz.

Anahtar ve makas gibi küçük eşyaları asma imkanı tanıyan askılı rafları hem mutfağınız, hem antreniz hem de hobi ve çalışma odanız için tercih edebilirsiniz. Ev dekorasyonunuza sıra dışı bir dokunuş yapmak isterseniz baklava dilimi ve çam ağacı gibi detaylarla süslenen rafları da inceleyebilirsiniz. Hem kullanışlı hem de ilgi çekici rafları kitap ve biblo gibi eşyalarınızı sergilemek için kullanabilirsiniz. Renkli tasarımıyla dikkat çeken katlanabilir masaları çamdan üretilen dayanıklı yapısı sayesinde güvenle tercih edebilirsiniz. Fonksiyonelliğiyle öne çıkan masaları hem mutfak masası olarak ev içinde hem de piknik gibi aktiviteler için dış mekanda kullanabilirsiniz.

Ev Dekorasyonunuzda Gold Detayların Göz Kamaştırıcı Etkisini Kullanın!

Ev Dekorasyonunuzda Gold Detayların Göz Kamaştırıcı Etkisini Kullanın!

Bino Home Garden gold detaylı mutfak ve banyo ürünleriyle göz kamaştırıyor. Siz de gold detaylı tasarımlarla ev dekorasyonunuza ışıltı katmak ister misiniz? Öyleyse paslanmaz kaplamasıyla uzun süreli kullanım imkanı sunan ürünlerle mutfaktan banyoya evinizin pek çok alanını süsleyebilirsiniz.

Dolap içi organizer raflarla tabak, kase ve bardak gibi eşyalarınızı düzenli bir şekilde dizebilirsiniz. Peçetelik, kağıt havluluk ve nihale gibi şık ve kullanışlı ürünlerle mutfak dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Ayrıca farklı boyut seçenekleri bulunan sunum tepsisi ve servis standı modellerini hem mutfakta hem de salonda, sevdikleriniz için hazırladığınız lezzetli ikramlıkları sunmak için kullanabilirsiniz. İster yatak odanızda ister banyoda kullanabileceğiniz gold detaylı takı standlarıyla da kolyeden küpeye tüm takılarınızı düzenli bir şekilde sergileyebilirsiniz.

Trendyol'da Bino Home Garden Fırsatlarıyla Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Bino Home Garden birbirinden güzel ürünlerini çeşitli setler halinde sunarak kullanıcılara avantajlı alışveriş imkanı tanıyor. Siz de kullanışlı ve şık setleri inceleyerek ihtiyaç duyduğunuz ürünleri kaçırılmayacak fiyatlarla satın alabilirsiniz. Üçgen, dikdörtgen, altıgen ve daire gibi geometrik formlara sahip 6'lı raf setlerini hem çocuk odası ve çalışma odasında hem de salon ve mutfakta kullanabilirsiniz. Havluluk, peçetelik ve nihaleden oluşan 3'lü mutfak setiyle de mutfakta ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünleri birlikte satın alabilirsiniz. Avantajlı fiyatlarla satışa sunulan 2'li ve 3'lü raf setlerini ise evinizin farklı alanlarında hem ayrı ayrı hem de bir arada kullanabilirsiniz.

İsterseniz Bino Home Garden kampanyalarından haberdar olmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz. Böylece Bino Home Garden indirimleriyle birbirinden kaliteli ürünleri avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyip Trendyol'un sunduğu ödeme yöntemlerinden size en uygun olanını kullanarak alışverişinizi kolayca tamamlayabilirsiniz.