Lesima Erkek Siyah Tıraş Makinesi Ls-1000

439 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,99 TL

Ürün Bilgileri

Lesima Erkek Siyah Tıraş Makinesi Ls-1000

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GLAIVE Satıcı Ünvanı: ABDULLATİF KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5490473506
    Bu ürün GLAIVE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lesima markalı erkek tıraş makinesi LED ekranlı tasarıma ve LLD şarj göstergesine sahiptir. Cihazın 3 adet tarağı vardır.
  • Şarjlı tıraş makinesi 150 dakika tam şarj süresi sunar. Şarj işlemini gerçekleştirebilmek için adaptör kullanımı sağlanmalıdır.
  • Lesima tıraş makinesi tam şarj edildikten sonra 120 dakika çalışma özelliği ile uzun süreli kullanım imkanı sunar.
  • Kablosuz tıraş makinesi kabloya ihtiyaç duyulmadan kullanıma uygundur.
  • Tarak tipleri ile farklı şekillerde tıraş yapılabilmesi mümkün olur.
  • Başlık tipleri arasında sadece ana başlık kullanımı yer alır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tıraş Bölgesi Saç
  • Tip Şarjlı
  • Renk Siyah
  • Başlık Sayısı 5-10
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Lesima Erkek Siyah Tıraş Makinesi Ls-1000

Sakalı daha iyi göstermek için de en önemli araç tıraş makinesidir. Kullanılan tıraş makinesinin bıçağı, çalışma süresi, ayarlanabilir kesme ayarının olması oldukça önemlidir. Daha uzun süre kullanılabilecek bir tıraş makinesi hem bütçe açısından ekonomik olur hem de kaliteli olduğunu gösterir.

 
  • üstün güç motoruna ve yüksek performansa sahiptir.
  • Hızlı şarj özelliği bulunur.
  • Tamamen şarj olduktan sonra 3 saat boyunca kullanılabilir.

Lesima Erkek Siyah Tıraş Makinesi Özellikleri

Lesima Erkek Siyah Tıraş Makinesi Özellikleri

Görünümü büyük oranda etkileyen saç ve sakalların düzenli görünümü oldukça büyük bir önem arz eder. Okulda, işte ve bu gibi yerlerde düzenli bir görünüm pek çok kişi için kıymetlidir. Bunların yanı sıra sürekli saç ve sakalı düzeltmek adına berber ya da kuaföre zaman ayırmak da oldukça zor bir durum olabilir. Böyle bir durumda tıraş makineleri oldukça kullanışlı cihazlar haline gelebilir. Kullanıcıların sıklıkla tercih etmekte olduğu bir ürün olan Lesima siyah tıraş makinesi, dilediğiniz her an saç ve sakalınızı rahatlıkla düzeltebilme imkanı sağlar. Lesima Erkek Siyah Tıraş Makinesi özellikleri arasında; 3 mm, 6 mm, 10 mm ve 13 mm olacak şekilde dört adet farklı tarağı bulunması yer alır. Bu farklı tarak boyutları sayesinde saçınızı veya sakalınızı istediğiniz şekilde kesebilirsiniz. Tıraş esnasında şarj problemi yaşamadan saçınızı veya sakalınızı kesebilmeniz adına cihaz 220 mh pil gücüne sahiptir. Böylelikle bu set içinde yer almakta olan parçalar ile saç ve sakalınızı dilediğiniz şekilde düzeltebilirsiniz.

 

Lesima Erkek Siyah Tıraş Makinesi Kimler İçin Uygundur?

Lesima Erkek Siyah Tıraş Makinesi Kimler İçin Uygundur?

Saç ve sakalın belli aralıklarla tıraş edilmesi gerekebilir. Daha düzenli bir görünüm elde etmek amacıyla bu işlemler için belli bir miktar zaman ayırmak ise pek çok kullanıcı için zorlayıcı olabilir. Bu işlem süresini indirgemek adına üretilmiş olan Lesima tıraş makinesi, tıraş işlemlerini oldukça kolaylaştırır ve zamandan büyük oranda tasarruf etmenizi sağlar. Berber kalitesinde bir tıraş gerçekleştirmek isteyen tüm kullanıcılar için uygun olan Lesima tıraş makinesi, oldukça dayanıklı bir üründür. Bu cihazı tam şarj ettiğinizde yaklaşık üç saat boyunca aralıksız çalıştırabilirsiniz. Düzenli bakımları sağlandığında, temizlendiğinde ve doğru kullanıldığında yıllarca sizlere eşlik edecek bir üründür. Böylelikle uzun yıllar boyunca saçınıza ve sakalınıza dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Şık bir tasarıma ve hafif bir yapıya sahip olan Lesima LS 1000 tıraş makinesi; kişisel kullanıma, berber ve kuaför salonlarında tercih edilebilir. Kuru bir şekilde kullanılması için tasarlanmıştır. Kuru şekilde kullandığınız ve suya maruz bırakmadığınız sürece uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tıraş makinesinin su ile temasından sonra kullanımıyla ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

 

Lesima Erkek Siyah Tıraş Makinesi Fiyatı ve Yorumları

Lesima Erkek Siyah Tıraş Makinesi Fiyatı ve Yorumları

Lesima siyah tıraş makinesi ile saçlarınıza ve sakallarınıza dilediğiniz gibi şekil verebilirsiniz. Yüzünüzdeki tüyleri dilediğiniz gibi şekillendirme imkânı sunan bu ürün haftanın her günü bakımlı gözükebilirsiniz. Kutu içeriğinde bulunan başlıklardan faydalanarak farklı modeller neyimleyebilir ya da saç ve sakalınızı kusursuz bir şekilde tıraş edebilirsiniz. Saç ve sakal tıraşını yaparken kullandığınız aletin hijyeni de oldukça önemlidir. Bu nedenle tıraş makinesi taraklarını temizleyebilmek için yanında temizlik fırçası da gönderilmektedir. Tıraş makinesinin LCD ekran gösterimi de bulunmaktadır. Böylelikle cihazın şarjını kontrol edebilir ve rahatlıkla kesim işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Lesima erkek siyah tıraş makinesi fiyatı ve kampanyalarını Trendyol üzerinden takip edebilirsiniz. Yorumları ve değerlendirmeleri kısmından ürün ile ilgili bilgi sahibi olabilir ve dilerseniz sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.