Kongten Harika Mini Yazıcı Taşınabilir Dövme El Printer TYU1218582

9.074,36 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Kongten Harika Mini Yazıcı Taşınabilir Dövme El Printer TYU1218582

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ebohcaci Satıcı Ünvanı: KEMAL KADAYIFCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4860022899
    Bu ürün Ebohcaci tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kongten mini yazıcı modeli, 600 DPI yüksek çözünürlük renkli mürekkep püskürtmeli özelliği ile kaliteli kullanım sağlar.
  • Kartuşu ile maksimum 3000 kez kullanılabilen Kongten dövme yazıcısı, 220v güç desteğine sahiptir.
  • Taşınabilir mini yazıcı, Android ve iOS işletim sistemleri ile kullanıma uygundur.
  • Kongten mini taşınabilir dövme printer, WiFi ya da USB bağlantısı ile kullanılır.
  • Kongten printer, mektup, ifade, desen ve logo gibi tasarımlar için veya cam, tahta, t-shirt, deri ve kağıt gibi yüzeylere baskı yapmak için uygun bir cihazdır.
  • Çoklu dil seçeneğine sahip olan Kongten harika mini yazıcı, 50 x 100 x 70 mm boyutlarına sahiptir.
Geri Bildirim Ver

Kongten Harika Mini Yazıcı Taşınabilir Dövme El Printer

Yazıcılar, toner parçacıklarının ısıtılarak kağıt üzerine geçirilmesi prensibiyle çalışan cihazlardır. Bu makineler okul, ofis gibi pek çok farklı alanda kullanılır. Özellikleri ve boyutları bakımından ayrılan modeller arasında Kongten harika mini yazıcı taşınabilir dövme el printer ön plana çıkar. Yapısı ve boyutu sayesinde hızlı ve pratik bir kullanım sunar. Ev konforunda kolay bir kullanım sunan ürünü dilediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Siyah beyaz ya da renkli mürekkeplerle baskı yapılmasını sağlar. Bluetooth bağlantısı sayesinde tablet, bilgisayar ya da cep telefonu gibi cihazlara kolayca bağlanabilir. El yazıcısını küçük boyutları sayesinde yanınızda kolayca taşıyabilir, ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz. 1 PPM hıza sahip olan cihazla dilediğiniz tasarımların baskısını yapabilir, işlerinizi hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz.

  • Renkli ve siyah beyaz baskı
  • Bluetooth bağlantı
  • 415 sayfa kağıt kapasitesi

Mini Yazıcı Taşınabilir Dövme El Printer Özellikleri

Mini Yazıcı Taşınabilir Dövme El Printer Özellikleri

Yazıcıların birçok farklı kullanım alanı olabilir. Bunlardan biri de dövme basımıdır. Kongten dövme el printer dövmecilerin de sıklıkla tercih ettiği bir modeldir. Beğendiğiniz tasarımların kaliteli ve yüksek çözünürlüklü basılması yapılacak olan dövmenin görünümünü etkiler. Renkli ya da siyah basım imkanı tanıyan cihazı kolay taşınabilir yapısıyla her alanda kullanabilirsiniz. Cihazı kutu, defter, kapı ve benzeri birçok alan üzerinden geçirerek basım yapmasını sağlayabilirsiniz. Birçok materyal üzerine baskı yapabilen ürünü kağıt, tahta, cam, deri, demir veya tişört üzerinde kullanmak mümkündür. Kıyafetlerinizin ya da kişisel eşyalarınızın üzerine beğendiğiniz tasarımları işlemenizi sağlar. Kendi çizimlerinizi tişört ya da defter üzerine basarak farklılık da yaratabilirsiniz. Mürekkebi kağıt dışındaki diğer materyaller üzerinden belirli malzemelerle silmeniz de mümkündür. Bu durum çizimi beğenmediğiniz ya da fikrinizi değiştirdiğiniz durumlarda avantaj sağlar.

Kongten Harika Mini Yazıcı Dövme El Printer Kullananlar

Kongten Harika Mini Yazıcı Dövme El Printer Kullananlar

Kongten harika mini yazıcı taşınabilir dövme el printer kullananlar ürünün kaliteli yapısı ve pratik kullanımından memnundur. Cihazı defterlerinizi süslemek, bullet journal oluşturmak ya da kıyafetlerinizi kişiselleştirmek için kullanabilirsiniz. Dilerseniz evinizin belirli alanlarında da farklılık yaratmak için cihazdan yardım alabilirsiniz. Zevkinize uygun olarak ahşap zemin üzerine ya da duvara beğendiğiniz figürleri, tasarım ve çizimleri basabilirsiniz. Kongten markasının kalitesiyle sunulan cihaz 200 V güç kaynağına sahiptir. Bağlantı kablosunun bulunduğu ürünü ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda şarja takabilirsiniz. Şarjını doldurduktan sonra özgür bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Şarjı tam dolduğunda 6 saat kesintisiz çalışma performansı sergiler. Ürün Android ve iOS destekli donanımlarıyla da beğeni toplar. 50 x 100 x 70 mm ölçülerine sahip olan ürünü logo, isim ya da figür gibi şeyleri basmak amacıyla kullanabilirsiniz.

Kongten Harika Mini Yazıcı Dövme El Printer Fiyatı ve Yorumları

Kongten Harika Mini Yazıcı Dövme El Printer Fiyatı ve Yorumları

Alışveriş sırasında ürünün kalitesi, kullanım özellikleri, rengi, boyutu gibi detaylar dikkate alınır. Kongten harika mini yazıcı taşınabilir dövme el printer fiyatı ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, üç renkli baskı özelliği sayesinde farklı alanlarda kullanıma uygundur. Wi-Fi ve Bluetooth özellikleriyle cihazınıza bağlandıktan sonra istediğiniz çizimin çıktısını almanız yeterlidir. Cihaz üzerindeki tuşa basarak dilediğiniz alan üzerine çiziminizi çıkarabilirsiniz. Kongten harika mini yazıcı taşınabilir dövme el printer yorumları kısmını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ürünü satın alan ve fikirlerini paylaşmak isteyen kişiler tarafından yazılan yorumlar oldukça değerlidir. Kullanım, pil ömrü ve baskı kalitesi için yorumlara göz atabilirsiniz. Fotoğrafların da yer aldığı bu kısım cihaz görünümü hakkında da bilgi sahibi olmanızı sağlar. Bu pratik ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.