2
Hava Perdesi kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Klimalık Klima Aparatı - Klima Hava Yönlendirici Aparat

1.200 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL

Ürün Bilgileri

Klimalık Klima Aparatı - Klima Hava Yönlendirici Aparat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smart Satıcı Ünvanı: EVREKA İNOVASYON VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383068339600001 Vergi Kimlik Numarası: 3830683396
    Bu ürün Smart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klima hava yönlendirici özelliğini gösteren model, hava yönlendiren flapları ve çevirme koluyla 360 derece açı ile ayarlanabilir. Bu özelliği sayesinde klima karşısında bulunan kişilerin klimadan rahatsız olmasını engeller.
  • Klima siperliği olarak kullanılan model 65 cm ve 125 cm arası uzatılma özelliğine sahiptir. İçerisinde bulunan kızak sistemi sayesinde istenen boyutlara kolaylıkla ulaşabilir.
  • Klima yönlendirici aparat split klimalara uygun olarak tasarlanır.
  • Model içerisinde bulunan ergonomik kol ile klimaya istenen yakınlık ve uzaklık seviyesinin ayarlanabilmesi mümkün olur.
  • Klimadan çıkan havayı tavana ya da istediğiniz bölgeye eşit bir şekilde yönlendirir. Klimanın istenen düzeyde kullanılmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Boyut 120-160 cm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Klimalık Klima Aparatı Split Klima Hava Yönlendirici Aparat Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Klimalar, ortamları ısıtmak ya da soğutmak için sıklıkla kullanılan ürünlerdir. Bununla birlikte cihazın tam karşısında veya altında oturan kişiler doğrudan havaya maruz kaldıklarında rahatsız olabilirler. Bir ortamda herkesin konforlu şekilde ısınması veya serinlemesi için klima hava yönlendirme aparatı tercih edilebilir. Klimalık klima aparatı, klima hava yönlendirici aparat klimalık ile havanın tavana veya istediğiniz diğer yönlere eşit bir şekilde dağılması sağlanır. Bu ürün tüm split cihazlara uyumludur ve ergonomik kolu sayesinde cihaza yakınlık ya da uzaklık ayarlanabilir. Klima hava yönlendirici aparatı kullanarak siz de ev veya işyerinizde dilediğiniz rahatlığa ulaşabilirsiniz. Ayrıca şık tasarımı, görüntü konusunda da rahatsızlık vermez. Bu ürün sayesinde bulunduğunuz ortamı istediğiniz gibi kimseyi rahatsız etmeden ısıtabilir ya da soğutabilirsiniz.

  • Tüm split cihazlara uyumlu
  • 360° yönlendirilebilir
  • Şık tasarım

Klima Aparatının Avantajları ve Faydaları

Klima Aparatının Avantajları ve Faydaları

Ofis ve evlerde ortam sıcaklığını ayarlamak için sıklıkla tercih edilen cihazların hava çıkış yönleri sabit olduğundan kişileri eşit olarak etkilemez. Cihazın karşısında ya da altında yer alan kişiler, çıkan hava dolayısıyla hasta olabilirler. Özel tasarlanan aparat, bu rahatsızlığı gidermede önemli bir rol oynar. Çevirme kolu sayesinde 360° döndürülebilen flapları, havayı ortama yayma konusunda başarı sağlar. Klima yönlendirme aparatı, havanın her yöne eşit bir şekilde dağılmasına yardımcı olur. Böylece aynı odayı paylaşan kişiler farklı hava durumlarına maruz kalmazlar. Bu ürün, cihazın rahatsız edici etkilerini ortadan kaldırır. Odanın her köşesinde oturan kişiler için konforlu bir ortam sağlar. Bütün bunlara ek olarak bu malzeme bütün split cihazlarla uyumlu olduğu için başka ürün arayışına girmenize gerek kalmaz. Ürünün kızak mesafeni istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Klimalık Hava Yönlendirici Hakkında Yorumlar

Klimalık Hava Yönlendirici Hakkında Yorumlar

Cihazların olumsuz etkilerini yaşayan kişiler kendileri ya da sevdiklerini memnun etmek için klima aparatı almayı düşünebilirler. Ürünü satın almayı düşünenler, öncesinde ürünü kullanıp tecrübe eden müşterilerin yorum ve değerlendirmelerini göz önüne alabilirler. Verdikleri karardan memnun kalabilmek için gerçek müşterilerin değerlendirmeleri ve puanları ile kişisel kanaatlerini oluşturarak kendilerine bir yol çizebilirler. Klimalık klima aparatı, klima hava yönlendirici aparat klimalık yorumları, ürünü satın alanlar tarafından bizzat ve objektif şekilde yapılır. Bu nedenle, yorum ve puanlamalar satın almadan önce fikir edinmede önemli ve gerçekçi bir rol oynar. Yapılan bu yorum ve puanlamalara bakıldığı takdirde pek çok kişinin bu üründen yüksek verim aldığı ve memnun kaldığı görülür. Kullanışlı olması ve pratik kullanımı ile dikkat çeken ve istenilen yöne çevrilebilen ürünü siz de deneyimleyebilirsiniz.

Hava Yönlendirme Aparatı Kampanyalı Fiyatları

Hava Yönlendirme Aparatı Kampanyalı Fiyatları

Klimalık klima aparatı, klima hava yönlendirici aparat klimalık fiyatları, ürünün özellikleri değerlendirilerek belirlenir. Kırılmaz malzemeden üretilen bu ürün, dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ayrıca, ürünün patenti bulunur ve tamamen yerli üretimdir. Klima hava yönlendirici ürünün boyu 120 cm’dir ve 65 cm’den 125 cm’e kadar uzatılabilen kızak sistemi kullanım sırasında kolaylık sağlar. Çevirme kolunun 360° yönlendirilebilmesi sayesinde flaplara açı verilebilir. Birçok kurumsal firmada kullanılan bu ürün, evlerde ve ofislerde konforlu bir yaşam için tercih edilir. Klima hava yönlendirme aleti, sunduğu rahatlık ile çok kişinin bulunduğu ortamlarda herkesi memnun etmek için aranılan çözümdür. Teknik servis gerektirmeyen kolay kurulumu ile ürünü kendiniz kolaylıkla monte edebilirsiniz. Siz de Trendyol’da bu ürüne ulaşabilir, fiyatını görebilir, fotoğraflı görsellerle yapılan müşteri yorumlarını değerlendirebilir, satın alarak aradığınız konforu bulabilirsiniz.