Kırmızı Kedi Yayınları Cami Ve Siyaset - Cemil Kılıç -

184,12 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Kırmızı Kedi Yayınları Cami Ve Siyaset - Cemil Kılıç -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tsundoku.Store Satıcı Ünvanı: TSUNDOKU BASIM YAYIM İTHALAT İHRACAT E-TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859126129500001 Vergi Kimlik Numarası: 8591261295
    Bu ürün Tsundoku.Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu çalışmamızda İslam tarihinde cami ile siyasetin nasıl bir ilişki içerisinde olduğu sorusuna yanıtlar verdik.İslam da mabet/mescit kavramının dayandığı Kur anî ve Muhammedî temelleri gözler önüne sererek İslam tarihindeki ve günümüzdeki mabetlerin o temellerle ne denli koşutluk arz ettiğini irdeledik. Gördük ki koşutluktan ziyade karşıtlık denilebilecek özellikler öne çıkıyor. Bu özelliklerin Türkiye de ve İslam toplumlarında yarattığı patolojik sonuçların çok derin politik ve sosyolojik sorunlara yol açtığını sözümüzü sakınmadan teşhis ettik. Ne acı ki bugünkü camilerin Muhammedî mescitlerle ilgisi yok denecek kadar azdır. Ne acı ki bugünkü camilerin pek çoğu Kur an da ağır bir biçimde yerilen Mescid-i Dırar tanımlamasına dahil durumdadır. Mescitlerin yeniden İslamîleştirilmesi için bu çalışmanın kılavuz olmasını diliyoruz. Ürün Adı: Cami ve Siyaset Ürün Kodu: 9786052986196 Yazar: Cemil Kılıç Basım Yılı: 2020 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 208 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili
    Türkçe
  • Yazar
    Cemil Kılıç
  • Basım Yılı
    2022
Geri Bildirim Ver