Gülsha Gül Özlü Göz Kremi

990 TL

Ürün Bilgileri

Gülsha Gül Özlü Göz Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gülsha Satıcı Ünvanı: GÜLSHA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0421053742500014 Vergi Kimlik Numarası: 4210537425
    Bu ürün gülsha tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • gülsha’dan Göz Bakımında Bütünsel Çözüm Değerli Esansiyel Gül Yağı ve Tam Gül Suyu ile zenginleştirilmiş doğal, etkili ve keyifli gülsha cilt bakımının en yeni üyesiyle tanışın! %99,3 doğal kaynaklı gülsha Gül Özlü Göz Kremi, narin göz bölgesindeki yaşlanma belirtilerine karşı bütünsel bir çözüm sunuyor. Yaşlanma karşıtı özelliği ile bilinen gül esansiyel yağı ile güçlendirilmiş hafif yapılı formülüyle göz çevresini canlandırmaya yardımcı olur. Su fazı gülsha tam gülsuyundan oluşan formül, değerli Rosa Damascena gülünün tüm vitamin, mineral ve esansiyel yağ asitlerini içerir. Hızlı emilen Gül Özlü Göz Kremi, göz altı torbası ve koyu halkaların görünümünü azaltarak aydınlatıcı etki sağlar. Doğal retinal ve kafein ile zenginleştirilmiş içeriği sayesinde göz çevresinin sıkılaşmasına ve şişkinliğinin giderilmesine yardımcı olur. İçeriğindeki nemlendirici özelliğe sahip hyaluronik asit ile, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır, kolajen sentezini ve cilt elastikiyetini artırmaya yardımcı olur. Göz bölgesini serbest radikallere karşı koruduğu bilinen antioksidanlar içerir. Kullanım Her sabah ve akşam bir pompa gülsha Gül Özlü Göz Kremini göz çevrenize uygulayın. Harici kullanım içindir. Direkt gün ışığından uzak tutun. Kalan ürünü dudak kenarlarına uygulayabilirsiniz. Makyaj altı kullanımı için idealdir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Şişe
  • Hacim 15 - 30 ml
Geri Bildirim Ver