Genel Markalar Tüplü Arabistan Hurma Ağacı Fidanı

Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
144,10 TL
Kurumsal Fatura
151,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Tüplü Arabistan Hurma Ağacı Fidanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aydoğdu botanik Satıcı Ünvanı: RABİA AYDOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1190760070
    Bu ürün Aydoğdu botanik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arabistan Hurması Arabistan hurması ülkemizde ılıman iklim bölgelerinde rahatlıkla yetişebilen oldukça lezzetli meyveleri olan bir palmiye türüdür.700 rakımlı bölgelerde rahatlıkla yetişip meyve verebilir.Hurma ağaçlarını dört mevsim dikimini yapabilirsiniz.Lezzet açısından oldukça farklı bir lezzeti vardır. Dikim Zamanı:Tüplü Fidanlar 12 Ay Boyunca Dikilebilir Fidan Gönderimi:Özel Ambalajlı Kutularda Gönderilecek Fidan Yaşı:1 ve 2 yaşlı fidanlar Saksıda Yetişir mi:Yetiştirilebilir Mevsimsel Durumu:Kışın yapraklarını dökmez Dikim Mesafesi:Fidanlar arası 5 metre sıra arası ise 5 metre Dikim Rakımı:Her rakıma dikimi yapılabilir (yüksek rakımlı yerler hariç)

Ürün Özellikleri

  • Tip
    Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver

Fidanciyiz 1 Metre Tüplü Arabistan Hurma Ağacı Fidanı

Fidancıyız 1 m tüplü Arabistan hurma ağacı fidanı, Arabistan’ın hava durumu ve toprak türüne benzer olan bölgelerde sağlıklı bir şekilde yetişir. Genellikle sıcak iklim koşullarında yetişen bu ağaç, ılıman havalara da iyi bir şekilde uyum sağlar. Hurma ağacı Akdeniz ve Doğu bölgelerinde görülen sıcak havadan dolayı kolaylıkla büyüyebilir. Ağacın verimi yüksek bir şekilde meyve vermesi için bakımına oldukça dikkat edilmesi tavsiye edilir. Sıcak havaya fazla maruz kalan ağacın sık sık sulanmasına önem verilir. Ilıman ve sıcak bölgelerde ekildiği toprağa uyum sağladığı sürece, hızlı ve sağlıklı bir şekilde büyür. Birçok koşula uyum sağlayan hurma ağacı fidanı, yüksekliği fazla olan bölgelerde dahi sorunsuz bir şekilde yetiştirilir.

  • 1 metre uzunluğa sahip fidan
  • Sıcak ve ılıman iklime uyumlu ürün
  • Tüplü Arabistan hurması fidanı

Kaliteli Fidancıyız Arabistan Hurma Ağacı Özellikleri

Kaliteli Fidancıyız Arabistan Hurma Ağacı Özellikleri

Sıcak ve ılıman bölgelerde yetişen 1 m tüplü Arabistan hurma ağacı fidanı, verimli bir hasat dönemi yaşatması sayesinde müşteriler tarafından memnun kalınan bir fidan çeşididir. Olağan büyüme sürecine uyumlu bir şekilde yetişir. Palmiyegiller türüne ait bir ağaçtır. Kalın ve dik bir gövdeye sahiptir. Yapı itibarıyla oldukça uzun boyludur. 1 ile 2 metre arasında teslim edilen fidan, yaklaşık 25 metreye kadar uzayabilir. Düzenli bir şekilde bakıldığında, iyi bir hasat dönemi geçirmenize olanak sağlar. Son derece verimli olan hurma ağacı sayesinde yüksek karlılık oranı elde edebilirsiniz. Olgun bir hurma ağacından yaklaşık olarak 50 ila 100 kilogram hurma toplanır. Sıcak ve suyu bir arada isteyen tüplü hurma fidanı, iyi koşullar altında yetiştiği sürece 75 sene civarında bir ömre sahip olur.

Verimli Fidancıyız Arabistan Hurma Ağacı Yorumları

Verimli Fidancıyız Arabistan Hurma Ağacı Yorumları

Fidancıyız 1 m tüplü Arabistan hurma ağacı fidanı yorumlarında fidanın oldukça verimli olduğundan ve kolay bir şekilde dikildiğinden bahsedilir. Yüksek bölgelerde bile kolaylıkla yetişen ağacı 700 rakıma kadar olan arazilere ekebilirsiniz. Her mevsime uyumlu olan ürünün dikimini istediğiniz herhangi bir zaman diliminde yapabilirsiniz. Son derece lezzetli olan bu meyve, sağlığa faydalı olduğundan dolayı sıklıkla tüketilir. Kan şekerini düzenleyen hurma meyvesi, diyet listelerine gönül rahatlığıyla eklenebilir. Hem atıştırmalık olarak hem de ara öğünlerde tüketebilirsiniz. Ek olarak, tatlı ve smoothie gibi sağlıklı yiyecekleri hazırlarken de hurma kullanabilirsiniz. 4 adet hurma, 1 porsiyona eşdeğerdir. İnsanlık tarihinin eski bitkilerinden biri olan hurma ağacı, dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllardan beri varlığını sürdürür. Tüplü olarak hazırlanan bu fidan, toprağa hızlı bir şekilde uyum sağlar.

Fidancıyız Arabistan Hurma Ağacı 1 m Fiyatları

Fidancıyız Arabistan Hurma Ağacı 1 m Fiyatları

Fidancıyız 1 m tüplü Arabistan hurma ağacı fidanı fiyatları, fidanın dikime ne denli hazır olduğuna göre karar verilir. Tüplü olarak satışa sunulan hurma ağacı, hızlı bir adaptasyon sürecinden sonra büyümeye devam eder. 1 metre uzunluğa sahip olan hurma fidanı, dikildikten sonra gelişmeye başlar. İlk etapta saksıda yetiştirmeye uygun olan fidanın belli bir büyümeye ulaşmasından itibaren araziye dikilmesi tavsiye edilir. Dikim mesafesinin her iki doğrultuda da 5 metre bırakılması yeterli olur. Ağaç, yaz ve kış mevsiminde yapraklarını dökmez. Verimli ve kaliteli yapısı sayesinde müşteriler tarafından son derece memnun bir şekilde yetiştirilir. Fosfor ağırlıklı gübre kullanıldığında, ağacın veriminde artış görülebilir. Dişi ve erkek cinsi bulunan ürünün tüm çeşitleri meyve verir. Arabistan hurma ağacını Trendyol üzerinden inceleyebilir ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.