Genel Markalar Hasta Bedenin Ruhu

170 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
226,49 TL219,08 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,08 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
218,86 TL
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
233,17 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Hasta Bedenin Ruhu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Masal Kitabevi Satıcı Ünvanı: AYŞE UYUŞUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9000701432
    Bu ürün Masal Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Ck Yayınevi Yazar Erol Göka Barkod 9786054379040 Baskı Sayısı 1.Baskı Sayfa Sayısı 205 Cilt Durumu Ciltsiz İnanmakta zorluk çektiğimiz, bizi hayrete düşüren manzaralarla karşılaştığımızda bazılarımız bu sözü sıkça kullanır. Biri beni çimdiklesin! Neden ki? Çünkü yaşadığım anın gerçek olup olmadığını, belki bedenimin çimdiklenmesi ile anlayabilirim. Sağlıklı bedenlerin var olma biçimleri o bedenlerin zihinsel var olma biçimlerini belirlediği gibi hasta bedenlerin var olma biçimleri de o bedenlerin zihinlerine etkide bulunmaktadır. Hasta bedenler ne hisseder? Bedensel rahatsızlık durumlarında insan psikolojisinde neler olur? Sağlıklı olmak ve hasta olmak ifadelerinin toplumsal psikolojideki anlamları nelerdir? Beden ve psikoloji arasında nasıl bir ilişki vardır? Tıbbın içine giren bedenlerin zihinlerinde neler olur? Bu ve bunlara benzer pek çok soruya cevap bulma gayreti sonucunda elinizde tuttuğunuz kitap şekillenmiş oldu. İki yıl boyunca ağrı tedaviler görmesine, birkaç ameliyat geçirmesine rağmen kansere yenik düşen ve 2008 yılının Mayıs ayında ilahi takdire boyun eğerek ebediyete uğurladığım babam Mehmet Beyazyüz’ün yaşadığı bedensel ıstıraplar, o ıstırapların yanı başında geçirdiğim saatler ve onun her şeye rağmen gülmeye ve güldürmeye çalışan ruhu da var bu kitabın içinde. Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili
    Türkçe
  • Yazar
    Erol Göka
Geri Bildirim Ver