9
Oje Kurutucu kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

Flormar Hızlı Kurutma Etkili Oje Sonrası Bakım Yağı - Quick Dry Drops - 001 - 8682536046534

124,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
134,99 TL
Kurumsal Fatura
196,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Hızlı Kurutma Etkili Oje Sonrası Bakım Yağı - Quick Dry Drops - 001 - 8682536046534

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Adaset Global Satıcı Ünvanı: ADASET GLOBAL DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007141423700001 Vergi Kimlik Numarası: 0071414237
    Bu ürün Adaset Global tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Hızlı Kurutma Etkili Oje Sonrası Bakım Yağı - Quick Dry Drops Kısıtlı bir zamanda oje sürmek ve bozulmaması için uğraşmak ne kadar da stresli değil mi? Öyleyse sana bir müjdemiz var! Flormar Hızlı Kurutma Etkili Oje Sonrası Bakım Yağı - Quick Dry Drops ojelerin saniyeler içerisinde kurumasını sağlıyor. Üstelik ojelerin daha parlak ve canlı görünmesine de yardımcı oluyor. İster evden çıkmadan beş dakika önce istersen de uyumadan hemen önce dilediğin ojeyi sürebilir ve hızlıca kurutabilirsin. Hadi, Flormar Hızlı Kurutma Etkili Oje Sonrası Bakım Yağı’yla sen de manikür keyfine konfor kat! Flormar Hızlı Kurutma Etkili Oje Sonrası Bakım Yağı - Quick Dry Drops Nedir? Flormar Hızlı Kurutma Etkili Oje Sonrası Bakım Yağı - Quick Dry Drops, ojeyi kısa sürede sabitlemeyi sağlayan ve ojenin kalıcılığını artıran bir tırnak bakım ürünüdür. Flormar Hızlı Kurutma Etkili Oje Sonrası Bakım Yağı - Quick Dry Drops Hangi Özelliklere Sahiptir? Transparandır. Ojeyi çabuk kurutma özelliğine sahiptir. Damlalık formlu aplikatörü bulunur. Uzun süre kalıcı etki sunar. Flormar Hızlı Kurutma Etkili Oje Sonrası Bakım Yağı - Quick Dry Drops’u Tercih Etmek için 5 Neden Flormar Hızlı Kurutma Etkili Oje Sonrası Bakım Yağı, özel formülü sayesinde her renk ojeyi hızla kurutur. Bu sayede kuruma aşamasında ojenin kusursuz görünümünün bozulmasını ve etrafa bulaşmasını engeller. Damlalık aplikatörü sayesinde her tırnağa kolay ve eşit bir şekilde uygulanabilir. Manikür saatlerinin daha kısa ve konforlu olmasını sağlar. Transparan yapısı sayesinde ojelerin rengini bozmaz. Tırnak makyajının kalıcılığını artırmayı sağlar. Flormar Hızlı Kurutma Etkili Oje Sonrası Bakım Yağı - Quick Dry Drops Nasıl Uygulanır? Flormar Quick Dry Drops bakım yağı, damlalıklı aplikatörüyle tırnağa doğrudan uygulanabilir. Damlalığın hafifçe sıkılmasıyla tırnağa yağ damlatılmalıdır. Ardından 1-2 dakika boyunca ojenin sabitlenmesi beklenmelidir. Flormar Hızlı Kurutma Etkili Oje Sonrası Bakım Yağı - Quick Dry Drops için Kullanım Tüyosu Flormar Hızlı Kurutma Etkili Oje Sonrası Bakım Yağı’nı tırnaklarına son halini verdikten sonra uygulamalısın. Yani tırnak üzerinde boş alan bırakmadığından ve ojenin parmaklarına taşmadığından emin olmalısın. Oje sabitlendikten sonra dilersen farklı ojelerle desenler çizebilir veya sticker yapıştırabilirsin. Ardından yine Flormar Quick Dry oje kurutucu bakım yağını kullanabilirsin.
Geri Bildirim Ver