fileambalaj %40'lik Yeşil Gölgelik File - 2*1 Metre - Branda - Çit Filesi

49 TL

Ürün Bilgileri

fileambalaj %40'lik Yeşil Gölgelik File - 2*1 Metre - Branda - Çit Filesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FileAmbalaj Satıcı Ünvanı: NZL FİLE AMBALAJ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632054543000013 Vergi Kimlik Numarası: 6320545430
    Bu ürün FileAmbalaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gölgelik File, Çit Filesi, Çit örtüsü, Bahçe Gölgelik, Şeritli File, Rüzgar Filesi Ürünümüz koyu yeşil renklidir. %40'lik Gölgeleme Filelerimiz istenmeyen hava ve ortam şartlarını ihtiyaç duyulan oranda engeller. Yüksek yoğunluklu polietilen şeritlerden üretilmiş örme file kumaştır. Balkon ve teraslarınızda gölgeleme ve mahremiyet amaçlı, cafelerde, havuzlarda, hayvan çiftliklerinde toz ve rüzgarı engellemek için kullanabilirsiniz. Güneş ışıklarının etkisini azaltmak ihtiyacınız için zorunluluktur. Tozları önler. Çiçeklerin uçuşmasını engeller. Yaprakların yırtılmasını önler. Tarımsal amaçlarla bahçelerde (meyve bahçeleri, zeytinlikler, ceviz bahçeleri) kullanıldığında gölgeleme ile verimi artırır, boşluklu yapısı ile rüzgarı ve tozu keser, seralarda bitkilerin ideal güneş miktarını almasını ve optimum büyümeyi sağlar. Seralarda güneşi kesmek ve dölleme arılarının kaçmasını engellemek için, bahçelerde meyveleri kuşların yemesini engellemek için kullanılır. Rüzgarın etkisinin azaltılması istenilen her ortamda kullanılır. Dekoratif, balkon koruma amaçlı kullanılabilir. Tüm açık üretim alanlarında (meyve bahçeleri, tarlalar, vb) Hayvan çiftliklerinde gölgeleme ile verim artırabilir, hayvanları rahatsız edecek rüzgar ve tozu da önleyebilirsiniz. Otellerde, cafelerde, açık düğün salonlarında şemsiye, gölgelik oluşturma ve dekorasyon amaçlı kullanabilirsiniz. Sabit gölge sağlar. İklim şartlarına göre değişen 5-10 yıl arası dayanım süresi vardır.
Geri Bildirim Ver