Fidan Şehri 4 Yaş Aşılı Ağaç Kavunu Fidanı, Saksıda

507 TL

Ürün Bilgileri

Fidan Şehri 4 Yaş Aşılı Ağaç Kavunu Fidanı, Saksıda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fidan Şehri Satıcı Ünvanı: SANİYE TURHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1320344095
    Bu ürün Fidan Şehri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 Yaş Aşılı Ağaç Kavunu Fidanı, Saksıda -Gönderilen Citrus Pomelo Şadok, Ağaç Kavunu 4 yaşlarındadır. -Sertifikalı Citrus Pomelo Şadok, Ağaç Kavunu saksı içinde kökleri tutmuş bir şekilde gönderilmektedir. -Gönderilen Citrus Pomelo Şadok, Ağaç Kavunu saksı üzerinde kalan boyu 100 cm \\\"dir. -Sertifikalı Citrus Pomelo Şadok, Ağaç Kavunu saksılı gönderildiği için istediğiniz zaman dikim yapabilirsiniz. Dikim mevsimini beklemenize gerek yoktur.12 ay boyunca dikilmeye hazır bitkilerdir. -Kışın çok sert geçtiği yörelerde önerilmez. Citrus Pomelo Şadok, Ağaç Kavunu, genellikle ortancı hasat yapılan yörelerde önerilir. -Tüm fidanları dikerken ve dikim yaptıktan sonra kullanmanızı önerdiğimiz gübreler vardır. Dikim sırasında işlenmiş keçi gübresini toprakla karıştırıp açtığınız çukura koymanız ve bu şekilde dikim yapmanız tavsiye edilir. Dikimden sonra ise bitkinin ihtiyacı olan azot,fosfor ve potasyumu karşılayabilmek için 15 - 30 günlük aralarla sadece 1 çay kaşığı kadar NPK 15-15-15 gübresini kullanmanız ve sonrasında bol sulama yapmanız önerilir. -Satın aldığınız Citrus Pomelo Şadok, Ağaç Kavunu 4 yaşındadırlar.Citrus Pomelo Şadok, Ağaç Kavunu geneli 4- 5 yaş itibariyle meyve vermeye başlarlar. Dikiminizden bir yaz sonra tadımlık da olsa meyvelerinizi alabileceksiniz. -Dikim yapacağınız çukuru yaklaşık olarak saksı boyu kadar açmanız önemlidir. Daha derin çukurlara dikim yapmanızı tavsiye etmiyoruz bunun sebebi fidanın aşı noktasının toprağa değmemesinin gerektiğidir. Ayrıca gelen fidanı dikerken saksısından dikkatlice çıkarmanız gereklidir. Saksı içindeki toprağın dağılmaması ve kökün hava almaması önemlidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip
    Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver