Fairy Professional Jar Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Kapsülü 115 Adet

549,90 TL
(4,78 TL / kapsül)
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fairy Professional Jar Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Kapsülü 115 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Onlinemarket06 Satıcı Ünvanı: TUNCELLER GIDA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0864001612000019 Vergi Kimlik Numarası: 8640016120
    Bu ürün Onlinemarket06 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sıvı Kapsül Deterjan Teknolojisi Bulaşık deterjanın içerisinde bulunan sıvı deterjanlar son teknoloji sayesinde en etkili leke çıkarma özelliğini sunmaktadır. Hızlı bir şekilde çözünebilen malzeme ile oluşturulan kapsüller bulaşıkların en hijyenik şekilde temizlenmesi için çalışır. Zorlu Yağları Etkili Temizleme Bulaşık makinesi deterjanın içeriğinde bulunan temizlik maddeleri optimum düzeyde bir arındırma işlemi sunmaktadır. 24 saat boyunca beklemiş zorlu yağ lekelerinde bile etkili olan bulaşık makinesi deterjanı sayesinde mutfak gereçleri zarar görmeden arındırılır. Tuz ve Parlatıcı Etkisi Sayesinde Ekonomik Kullanım Kapsüllerin içerisinde bulunan tuz ve parlatıcı sayesinde başka ek bir ürüne ihtiyaç duyulmadan tek bir kapsül ile hijyenik ve kolay temizlik sağlanmış olur. Kullanıcılar tek bir ürünle ekonomik bir temizliğin tadını çıkarır. Kısa Sürede Etkili Formül En zorlu yağ ve yemek kalıntılarını en kısa makine programlarında bile çözmeye yarayan ürün sayesinde hızlı ve etkili bir temizlik sağlanmış olunur. Kısa süreli makine programlarında tüm bulaşıkları kolayca temizler ve lekelerden eser kalmaz. Ön Yıkama Olmadan Temizlik Makine ön programlarına gerek kalmadan zorlu ve inatçı yemek kalıntıları tek bir programda temizlenebilir. Kapsüller tek kullanımlık özellikleri sayesinde bulaşıkların ihtiyacı olan temizliği tek bir yıkama ile sağlayabilir. Hoş Koku ile Üçlü Sıvı Etkisi Bir Arada Bulaşık deterjanı makinedeki bulaşıkları temizlerken içeriğinde bulunan limon kokusu sayesinde makinede ve bulaşıklarda hoş bir koku bırakır. Üçlü sıvı özelliği sayesinde arındırır, parlatır ve hijyen sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver