Ergün Avcı Avcı Yayık Set Üstü Masaüstü Soğutmalı Ayran & Şalgam & Limonata Makinesi 25 Litrelik

119.999 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Ergün Avcı Avcı Yayık Set Üstü Masaüstü Soğutmalı Ayran & Şalgam & Limonata Makinesi 25 Litrelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Avcı Ahşap & Tasarım Satıcı Ünvanı: ERGÜN AVCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1040024930
    Bu ürün Avcı Ahşap & Tasarım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ahşap Tasarımlı, Soğutmalı, (+5 / +8 Dereceye Kadar Soğutur.) Dış Mekana Uygun Cilalı (İç Mekan), Devridaimli Pompa Sistemli, Krom Kazan ve Krom Kapaklı, Dijital Saatli, Animasyon Led Işık (RGB) 4 Renk (Kırmızı, Mavi, Yeşil, Beyaz) ve Kumandalı, Işıklandırmalı Çift Reklam Panolu, Çift Bardaklık Yeri Mevcuttur. (Bakır veya Cam Bardak), Türk Patent Kurumundan Tescilli, Sağlığa Uygun Ruhsatlı. Ürünümüz Tek Parçadır, Demonte Değildir. Kullanımı ve Temizliği Kolaydır. Ürünümüzün Rengi Görselde Görünenin Aynısıdır. Ürünümüz Tekerlekli Değildir. 4 Adet Siyah Bingo Ayak Mevcuttur. Görselde ki Ürünümüz 25 Litreliktir. Görselde Görünen Bakır Bardaklar Fiyata Dahil DEĞİLDİR. Dekor İçin Kullanılmıştır. 6-7-8. Görseller Ürünümüzün Arkadan Görünümüdür. Ürünümüz İçerisinde Her İçeceği Rahatlıkla Soğutabilirsiniz Fakat Ayran da Köpük Yapmaz. Ürün Boyutları: Taban Yer Kaplama Ölçüsü: 52*67 Cm'dir. Yerden Yükseklik Ön: 80 Cm'dir. Yerden Yükseklik Arka: 88 Cm'dir. Bardaklık (Etek) Üst: 52*86 Cm Bardaklık (Etek) Alt: 71*84 Cm İki Bardaklık Arası Yükseklik: 12 Cm'dir. Yayık Uzunluğu: 68 Cm'dir. Yayık Ön Yükseklik Dar: 33 Cm Yayık Ön Yükseklik Geniş: 37 Cm Ayran&Şalgam&Limonata Koyulacak Kapak Ağzı Boyutu: 12*22 Cm Ölçüsündedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal
    Metal
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
  • Kullanım Alanı
    Soğutma
  • Renk
    Lacivert
Geri Bildirim Ver