6
Kemençe kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Erga Müzik Profesyonel Rum Tarzı Karadeniz Kemençe Kalın sesli ( At kuyruğu yay + Taşıma kılıfı ) Hediyeli

3.480 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Erga Müzik Profesyonel Rum Tarzı Karadeniz Kemençe Kalın sesli ( At kuyruğu yay + Taşıma kılıfı ) Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERGA MÜZİK Satıcı Ünvanı: ERKAN GÖKALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1106391276600013 Vergi Kimlik Numarası: 3980457771
    Bu ürün ERGA MÜZİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RUM TARZI KARADENİZ KEMENÇE Malzeme:Dut ağacı, kelebek ağacı, armut ağacı ile özel olarak üretilmiştir. Yapılış :Yaprak kemençe (yapıştırma ağaç) Detay :Alt Köprü (Kurbağacık) : Üstten yapıştırma kravat, T ve Parmak kulak burgu, venge veya abanoz ağacından özel olarak üretilmiştir. Ses Yapısı : Kemençeler, Kalın oktav RE, Mİ bemol, Mİ, FA, FA diyez tonlarında çalınabilmektedir.İstediğiniz ses tonlarını elde edebilmek için üzerindeki telleri kalınlaştırıp veya incelterek istediğiniz ses tonlarını elde edebilirsiniz.İstediğiniz ses tonlarına ait takım tellerini Erga Müzik Mağazalarımızdan temin edebilir, Profesyonel hocalarımızdan yardım alıp size en uygun olan kemençe modelleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Önemli Not : Erga Müzik'ten satın almış olduğunuz tüm kemençeler kendi imalatımız olup, Profesyonel Kemençe sanatçısı üstadlarımız tarafından bütün eksikleri giderilmiş sahnede kullanılmaya hazır halde gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver