Epsilon Yayınevi Angela’nın Külleri Hatıralar

311,05 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
150 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
320,82 TL
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
318,11 TL
150 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
382,21 TL

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Angela’nın Külleri Hatıralar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seyir Kitap Satıcı Ünvanı: FİNEX YAZILIM DONANIM ELEKTRONİK EĞİTİM DANIŞMANLIK KIRTASİYE VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388141917500001 Vergi Kimlik Numarası: 3881419175
    Bu ürün Seyir Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Epsilon Yayınları Yazar Frank McCourt Barkod 9789753311748 Baskı Sayısı 1.Baskı Sayfa Sayısı 463 Cilt Durumu Ciltsiz Ekonomik kriz sırasında, Amerikaya yeni gelmiş bir göçmen ailesinin çocuğu olarak, Broklynde dünyaya gelen ve İrlandanın Limerick kentindeki yoksul mahallelerde büyüyen Frank McCourtun anıları böyle başlıyor. Frankın babası Malachy, genellikle çalışmadığı, çalıştığı zamanlar da aldığı parayı içkiye yatırdığı için, annesi Angelanın çocuklarını bakıp besleyecek parası yoktur. Ancak aynı Malachy, sorumsuz ve garip bir adam olmasına karşın, Frankin hikâye yazma yeteneğini ortaya çıkacaktır. Frank, babasının, İrlandayı kurtaran Cuchulain hakkında anlattığı hikâyelerle, annesine bebekler getiren, Yedinci Basamaktaki Meleğin hikâyesiyle beslenerek büyür. Belki de Frankin hayatta kalmasının nedenidir bu hikâye . Frank, paçavralar giyerek, Noel yemeği için domuz başı dilenerek, ateş yakmak için sokak kenaklarından kömür toplayarak, yoksulluğa, açlığa ve akrabalarıyla komşularının umursamaz zalimliğine katlanır. Katlandığı gibi, hakâyesini, yaşama sevinciyle dolu, olağanüstü bağışlayıcı ve etkili bir dille anlatmak için sağ kalır.Her sayfası, Frank McCourtun şaşırtıcı ve sevencen mizahı ile dolu olan ANGELANIN KÜLLERİ, bir klasiğin tüm belirtilerini veren muhteşem bir kitap. Why Should You Doubt Me (Benden Niye Kuşkulanasın ki?) isimli kitabın yazarı, Mary Breastedin dediği gibi, "Frank McCourtun kitabı çok dokunaklı, çünkü insanın yüreğini dağlayan hikayesi gerçek. Hiç kimse, hiçbir zaman yoksullukla çocukluğu böyle anlatmadı. Frank McCourtun hikaye yazmak için sağ kalması insanı hayrete düşürüyor. Böylesine bir pislik ve sefaletten, kusursuz bir başyapıt yaratabilmiş olması da az mucize değil" Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut
    Büyük Boy
  • Yazar
    Frank McCourt
  • Roman Türü
    Polisiye
  • Cilt Bilgisi
    Ciltsiz
  • Setli/Tekil
    Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver