Ephesus Yayınları Piyon Karton Kapak

199 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
194,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
227,34 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ephesus Yayınları Piyon Karton Kapak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Heristediğinburda Satıcı Ünvanı: EMİNE YILDIZGİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3429447760600001 Vergi Kimlik Numarası: 9650823667
    Bu ürün Heristediğinburda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • :Bu kitapta her şey var: İsyan, şiddet ve ilk aşk. Carter, derinlikli, genç bir kadın kahraman ve keskin dönşlerle dolu, srkleyici bir dnya yaratmış.” - Booklist :Piyon hızlı temposunun yanı sıra kendini derinden hissettiren bir gerilimi de barındırıyor. Kitty mkemmel olmayan bir kahraman ve zor kararlar vererek yoluna devam ederken, okurların da desteğini kazanacağa benziyor.” - School Library Journal VII olabilirsin. Eğer her şeyden vazgeçersen... Kitty Doe için bu seçim kolay görnyordu. Hayatını ya bir III olarak sefalet içinde geçirecek ve sevdiği insanları terk etmek zorunda kalacak ya da VII olarak lkenin en nfuzlu ailesine katılacaktı. Eğer Kitty evet derse, ameliyatla başbakanın yeğeni olan, sır dolu bir ölmle hayata gözlerini yuman Lila Harta dönşecek ve Hart ailesinin bir ferdi olarak nlenip hayatına belki de ilk kez bir mana katacaktı. Bu işin tek bir şartı vardı: Kitty Doenun Lilanın gizlice başlattığı ve onu ölme srkleyen isyanı durdurması gerekiyordu.Gelgelelim Kitty de bu isyanın bir destekçisiydi. Aldığı tehditler, tuttuğu sırlar ve kendine ait olmayan bir hayatla Kittynin hangi yolu seçeceğine karar vermesi ve yeni anlamaya başladığı bu karmaşık oyunda, piyonun ötesine geçebilmeyi keşfetmesi sandığından da zor olacaktı.

Ürün Özellikleri

  • Yazar
    Aimee Carter
  • Setli/Tekil
    Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver