Elf HAKİKİ DERİ COMFORT SERİSİ KADIN GÜNLÜK SANDALET

1.099,99 TL
Son 1 ürün!
Beden: 36
36
37
38
39
40

Ürün Bilgileri

Elf HAKİKİ DERİ COMFORT SERİSİ KADIN GÜNLÜK SANDALET

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elf Shoes & Bags Satıcı Ünvanı: ELİF MALÇOK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0280553800
    Bu ürün Elf Shoes & Bags tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hakiki deri Comfort serisi kadın günlük sandalet, gün boyu süren konfor ve şıklığı bir arada sunan, özellikle yaz aylarında tercih edilen bir ayakkabıdır. Bu sandalet, hakiki deri malzemesi sayesinde dayanıklılık ve nefes alabilirlik özellikleriyle ön plana çıkar, aynı zamanda ayağın doğal şekline uyum sağlayarak maksimum rahatlık sunar. Comfort serisi bu sandaletin tasarımında, ayak sağlığını destekleyen ergonomik bir yapı esas alınmıştır. Ortopedik taban tasarımı, uzun süre ayakta kalınan günlerde bile ayağın doğru pozisyonda kalmasını sağlayarak yorgunluk hissini azaltır ve ayak sağlığını korur. Tabanın, şok emici özelliği adımlarınızı hafifletirken, ekstra destek sunan yumuşak yastıklama sistemi, konforunuzu gün boyu korur. Sandaletin ayarlanabilir kayışları, farklı ayak tiplerine mükemmel uyum sağlar ve kişisel bir fit elde etmenize olanak tanır. Bu kayışlar aynı zamanda sandaletin kolayca giyilip çıkarılabilmesine yardımcı olur, pratik bir kullanım sunar. Hakiki deri kullanımı, sandaletin zamanla ayağınızın şeklini almasını ve daha da rahat bir hale gelmesini sağlar. Deri, hava alabilirlik özelliği sayesinde ayağın gün boyu kuru ve serin kalmasına yardımcı olur. Bu özellik, özellikle sıcak yaz günlerinde ayak sağlığınız için büyük önem taşır. Şık ve minimal tasarımı ile bu sandalet, günlük giyimden tatil kıyafetlerine kadar geniş bir yelpazede uyum sağlar. Klasik renk seçenekleri, sandaleti çeşitli kıyafetlerle kolayca eşleştirebilmenize olanak tanırken, sade şıklığıyla dikkat çeker. Comfort serisi kadın günlük sandalet, şehirde, tatilde veya günlük yürüyüşlerde, yaz aylarının vazgeçilmez bir parçası olarak konfor ve stilinizi korumanıza yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu
    Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi
    Düz Topuklu
  • Renk
    Turuncu
  • Desen
    Düz
Geri Bildirim Ver