Electrolux Efv60657ok Siyah Cam Davlumbaz

4.391 TL

Ürün Bilgileri

Electrolux Efv60657ok Siyah Cam Davlumbaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NETTEENUCUZ Satıcı Ünvanı: ÖNDER ELEKTRİKLİ EV CİHAZLARI İNŞAAT GIDA BİLGİSAYAR TEKSTİL TURİZM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0657004489800012 Vergi Kimlik Numarası: 6570044898
    Bu ürün NETTEENUCUZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dikey cam davlumbaz seçerek stil ve zarafet seçinelectrolux dikey davlumbaz etkili olduğu kadar zariftir. Parlak siyah cam yüzey, ona modern ve minimalist bir görünüm kazandırır. Bu sayede mutfaktaki havayı temizlemekle kalmıyor, ona stil katıyor.Electrolux - Davlumbaz - Efv60657okçevrenizdeki temiz havabu davlumbazın verimli motoru mutfağınızdaki tüm kokuları sorunsuz bir şekilde giderecektir. Yemek pişirirken ve yerken temiz havanın tadını çıkarın.Electrolux - Davlumbaz - Efv60657okdaha iyi görünürlük, daha düşük enerji tüketimiled aydınlatma, ışığın sık ve uzun süre kullanıldığı yerler için idealdir. Parlak, uzun ömürlü ve enerji tasarruflu, modern mutfak kullanıcılarının temel gereksinimlerini karşılar.Daha hassas pişirme sürecizarif cam panel, mutfakta hızlı ve etkili havalandırma sağlamak için davlumbazın tüm ayarlarını birleştirir. Bir düğmeye dokunarak mükemmel hassasiyet.Filtreyi temizleyin, havayı temizleyinmutfağınızdaki havayı uzun süre temiz tutan yıkanabilir bir filtre.Temel teknik verilerkurulum: Bacaharici havalandırma: Evetdevridaim: Evetgüç düzenleme aşamalarının sayısı: 3aydınlatma verimlilik sınıfı: A.Gres filtresi verimlilik sınıfı: F.Verimlilik (yoğun mod) [m3 / h]: 0eknik verimontaj tipi: Baca, genişlik: 60 cmgüç düzenleme aşamalarının sayısı: 3çalışma kapasitesi (max./min.): 550/290 m³ / haktif karbon filtre (isteğe bağlı) ise, çıkarma ve devridaim işlemi mümkündürdavlumbaz lambalarının tipi ve sayısı: Led spot, 2yağ filtresi tipi ve sayısı: Alüminyum ağ, 2şartnameaydınlatma verimlilik sınıfı: A.Verimlilik (yoğun mod) [m3 / h]: 0kapasite (maks.) [m3 / h]: 550kapasite (dak) [m3 / h]: 290kurulumkurulum: Bacaelektrikli ocağın yüzeyine olan min. Mesafe [cm]: 50min. Gazlı ocağın yüzeyine olan uzaklık [cm]: 50havalandırma hortumu çapı: 150net ağırlık [kg]: 16,8brüt ağırlık [kg]: 21enerji tüketimigres filtresi verimlilik sınıfı: F.Gürültü seviyesi, yoğun mod [db (a)]: 0gürültü seviyesi [db (a)]: 70min. Gürültü seviyesi [db (a)]: 56fonksiyonlaretiket ürün numarası (pnc): 942490501harici havalandırma: Evetdevridaim: Evetgüç düzenleme aşamalarının sayısı: 3lamba türü: Led spotlamba sayısı: 2yağ filtreleri: 2karbon filtre: 2, isteğe bağlıkarbon filtre türleri: Mcef02karbon filtrelerin pnc'si: 902980 046boyutlar yxgxd [mm]: 1032x598x379kablo [m]: 1,2gerilim [v]: 220-240depolama katmanları: 6ürün kodu (pnc): 942490501 adana içi siparişler mağaza araçlarımız ve yetkili servisler tarafından teslim edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Davlumbaz Şekli Eğimli
  • Ocak Yüzeyi Cam
Geri Bildirim Ver