Ekodoğa Arpa Tohumu 10 Kg Doğal Arpa Tane Arpa Dane Arpa Kuş Yemi Arpa Ilaçsız Arpa

394,80 TL

Ürün Bilgileri

Ekodoğa Arpa Tohumu 10 Kg Doğal Arpa Tane Arpa Dane Arpa Kuş Yemi Arpa Ilaçsız Arpa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekodoğa Satıcı Ünvanı: EKODOĞA TOHUMCULUK ZİRAİ VE TARIMSAL ÜRÜNLER İMALAT İNŞAAT KİMYA PLASTİK SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330046924400016 Vergi Kimlik Numarası: 3300469244
    Bu ürün Ekodoğa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARPA TARIMI Serin iklim tahılları içinde buğdaydan sonra en çok ekimi yapılan türdür. Arpanın baslıca kullanım alanları hayvan yemi ve malt sanayiidir. Önemli bir hayvan yemi olan arpa, yem olarak mısırın% 95'i kadar kullanım miktarına sahiptir. Yemlik arpalarda protein oranının fazla olması istenir. Kavuzun fazla olması besleyicilik değerini düşürür. Bira üretimi için gerekli olan malt genellikle, iki sıralı beyaz arpalardan elde edilmektedir. Bir alık arpaların protein oranının düşük olması (% 9 - 10,5) gereklidir. İKLİM İSTEKLERİ Fazla sıcak ve fazla soğuk olmayan nispi nemi yüksek olan yerlerde iyi yetişir. Sıcaklığı sıfır derecenin altına düşmeyen, 18-20 derecenin üstüne çıkmayan, nispi nemi% 70-80 olan yerler arpa için çok uygundur. Arpa kışlık ve yazlık olarak ekilir, 120-180 günde yetişir. TOPRAK İSTEKLERİ Arpa için en uygun topraklar, milli, havalanması iyi, su tutma kapasitesi yüksek, organik maddesi yerinde olan, nötr reaksiyonlu topraklardır. Arpa tuza dayanıklılık yönünden basta gelen tarla bitkilerindendir. Arpa iyi tarlalarda fazla verim verebilme özelliğine sahiptir. Fakat düşük verimli topraklarda yada kıraç alanlarda verim verir. EKİM ZAMANI VE EKİM NORMU Ekim zamanı yazlık ekimde Şubat-Mart, kışlık ekimde 15 Eylül-15 Ekim arasındaki dönemdir. Mibzerle ekimde dekara 18 kg, elle ekimde dekara 20 kg Arpa atılır. GÜBRELENMESİ Azot arpanın beslenmesinde önemli rol oynar ve proteinin temelini oluşturur. Azotlu gübrenin verimi arttırmasında Fosfor, Potasyum ve Su gibi öteki besin maddelerinin de bulunmasına bağlıdır. Tahıllar içinde potasyuma ihtiyacı en fazla olan cins Arpadır. Fosfor bitkiye ilk andan itibaren faydalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Tip
    Bitki Tohumları
  • Miktar
    10
Geri Bildirim Ver

Ekodoğa Arpa Tohumu 10 Kg Doğal Arpa Tane Arpa Dane Arpa Kuş Yemi Arpa İlaçsız Arpa

Ekodoğa Arpa tohumu 10 kg paketler halinde satılmaktadır. Aynı zamanda firmanın hazırlamış olduğu ürünler içerisinde farklı kilogramlar dahilinde çeşitli ürünler de yer alır. Kişiler kendi ihtiyaçları ve kullanımlarına göre uygun bir boyuttaki paketi satın alabilir. Arpa tohumu her ne kadar dış şartlara uygun bir ürün olsa da pek uzun süreler tüketilmeden durmaması önerilmektedir. Eğer uzun süre tüketilmeden durursa çürüme ve kokma gibi sorunlar ortaya çıkabilmektedir.

 
  • Doğal yem
  • Uzun süreli bozulmadan kullanım
  • İlaçsız içerik ve üretim

Ekodoğa Arpa Tohumu 10 Kg İçeriği

Ekodoğa Arpa Tohumu 10 Kg İçeriği

Özellikle kanatlı hayvanlar için bir yem tercihi yapılmak istendiğinde Arpa tohumu tercih edilir. Arpa tohumu ile kuş, tavuk ve horoz gibi hayvanlar çok etkili bir şekilde beslenir. Özellikle hobi olarak hayvan bakan kişiler, 10 kilogramlık Ekodoğa arpa tohumu paketleri ile uzun süre hayvanlarını diledikleri gibi besleyebilir. Arpa tarımı, buğday ile birlikte en sık tercih edilen üretim ağı olduğundan kolay bir şekilde satın alabileceğiniz ürünler arasında üst sıralarda yer almaktadır. Arpa tohumları yalnızca hayvan yemi sektörü içerisinde değil aynı zamanda malt sektörü için de önemli bir ham madde olarak yer almaktadır. Ekodoğa doğal arpa tane 10 kg lık paketler hem profesyonel hayvan yetiştiricileri için hem de malt üreticileri için güzel bir tercih olabilir. Ürün her iki üretim için ideal bir ham madde olarak kullanıcıların karşısına çıkmaktadır.

 

Ekodoğa Arpa Tohumu 10 Kg Kimler için Uygun?

Ekodoğa Arpa Tohumu 10 Kg Kimler için Uygun?

Yetiştirdiğiniz hayvanlar için bir yem seçimi yapmak istediğinizde birçok farklı içerikle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu içerikler arasında en önemlisi ise kesinlikle doğal ve etkili bir yem seçimi yapmanız olacaktır. Son dönemlerde doğal ortamda beslenen organik hayvanların tüketilmesi tercih edilmektedir. Bu noktada hayvanların gelişimini sağlayan yemlerin doğal olması da oldukça önemlidir. Kuşlarınız ya da tavuklarınız için kullandığınız ilaçsız doğal arpa yemleri için Ekodoğa firmasını tercih edebilirsiniz. 10 kg’lık paketler halinde sunulan bu ürünle hayvanlarınızı çok etkili bir şekilde besleyebilirsiniz. İçerik bakımında da bilimle paralel bir şekilde giden ürün sizleri karşılamaktadır. Ekodoğa ilaçsız arpa 10 kg paketleri kullanıma hazır halde sizlere ulaştırılır. Arpa tohumu, birçok hayvan için yem olarak tercih edilir. Son dönemlerde birçok sebeple hayvan besleyenler açısından tercih edilmektedir.

 

Ekodoğa Arpa Tohumu 10 Kg Fiyatı ve Yorumları

Ekodoğa Arpa Tohumu 10 Kg Fiyatı ve Yorumları

Yem amaçlı kullanılan arpa içerisindeki besin değerlerinin belirli bir oranda olması gerekmektedir. Eğer sağlıklı bir tavuk ya da kuş yetiştirmek istiyorsanız bu besin değerleri reçetesine uygun doğal arpa kullanımı sağlamanız gerekir. Ekodoğa tarafından hazırlanan yemlerin içerisinde yüksek oranda protein bulunmaktadır. Bu noktada Ekodoğa farklı amaçlar için farklı ürünler ortaya koymaktadır. Ürün farklı amaçlar için rahatlıkla tercih edilebilmekle birlikte işlevsel özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Ekodoğa arpa tohumu 10 kg yorumları doğrultusunda hangi ürünün hangi üretim için etkili olacağını daha detaylı öğrenebilirsiniz. fiyat ve detayları Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Ekodoğa arpa tohumu 10 kg fiyatı görerek hızlı bir şekilde siparişlerinizi verebilirsiniz.