Coverzone Mini Fotoğraf Stüdyosu Işık Kutusu 40cm x 40cm Fotoğraf Çekim Çadırı Taşınabilir Katlanabilir

2.349,90 TL

Ürün Bilgileri

Coverzone Mini Fotoğraf Stüdyosu Işık Kutusu 40cm x 40cm Fotoğraf Çekim Çadırı Taşınabilir Katlanabilir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arestrendy Satıcı Ünvanı: FIRAT ÇİFTÇİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3280038633600013 Vergi Kimlik Numarası: 2550167310
    Bu ürün Arestrendy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ? Yüksek parlaklık?Taşınabilir fotoğraf stüdyosu, çekim için yeterli parlaklık sağlayan 96 yüksek kaliteli LED ışık boncuğuna sahiptir. ?Kolay montaj?Üç saniye montajdan sonra kullanın, bu stüdyo LED ışık kutusunu açın ve küçük eşyaların iş fotoğrafçılığı için çok iyi bir zemin elde etmek için herhangi bir yüzeye yerleştirebilirsiniz, ürünler için fotoğraf çekebilirsiniz. CRI>95: Bu fotoğraf aydınlatma stüdyosu seti CRI95 renk sıcaklık halkası ışık panosuna, gömme taş taneli, iyi ışık koleksiyonuna sahiptir. ?Çok Açılı Çekim?Önünde yatay görüntüleme penceresi ve dikey pencereli fotoğraf ışık kutusu, farklı çekim ihtiyaçlarını karşılayabilir. Çoklu kullanım: Kutu takı, aksesuar, oyuncak, saat, alet ve diğer eşyalar gibi küçük eşyaları tutmak için idealdir. Fotoğrafçılar, sanatçılar, çevrimiçi satıcılar, profesyoneller ve ürün reklam projeleri için idealdir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Fotoğraf Kağıtları
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver