Clara Hygienics Yağlanma Ve Leke Karşıtı Sıkılaştırıcı Arındırıcı Nemlendirici Cilt Bakım Seti

549,90 TL

Ürün Bilgileri

Clara Hygienics Yağlanma Ve Leke Karşıtı Sıkılaştırıcı Arındırıcı Nemlendirici Cilt Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Clara Hygienics Satıcı Ünvanı: CLARA HYGIENICS KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211143077400001 Vergi Kimlik Numarası: 2111430774
    Bu ürün Clara Hygienics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set İçeriği: 1 x Niacinamide Booster Gündüz Tonik 400 ml
  • 1 x Calming Cica Gece Tonik 400 ml
  • 1 x Rosemary Touch Temizleme Jeli 400 ml
  • Set İçerik Detayı: Niacinamide Booster Cilt Toniği,içeriğindeki doğal bileşenler sayesinde ciltteki gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı olurken cildinizin ihtiyaç duyduğu nemi de sağlar. Cildinize canlılık ve parlaklık kazandırmaya destek olur. Ciltteki gözeneklerin sıkılaşması, ciltteki yağ ve kir birikimini önler ve böylece sivilce ve siyah noktaların oluşumunu azaltır. İçerik Bilgisi: Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment, Calendula Officinalis Flower Extract, Panax Ginseng Root Extract, Allantoin, Panthenol, Biotin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Citrate, Sorbitol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA. ----- Calming Cica Cilt Toniği,doğal içeriklerle zenginleştirilmiş özel bir toniktir ve lekelerin görünümünü azaltmaya destek olur. Cildinizdeki ton farklılıklarının azaltılmasına da yardımcı olan Cica Tonik, cildinizi sakinleştirir, kızarıklık ve tahrişleri azaltır. İçerik Bilgisi: Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, Centella Asiatica Leaf Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Panthenol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Glycerine, Propanediol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA. ----- Rosemary Touch Yüz ve Vücut Temizleme Jeli, güzellik ritüelinizin vazgeçilmezi olacak ve her kullanımda cildinizin daha sağlıklı, daha canlı ve daha temiz bir görünüm kazanmasına katkı sağlayacaktır. İçerdiği AHA & PHA ile cildinizdeki ölü hücrelerin temizlenmesine yardımcı olur. Ayrıca içeriğinde bulunan Salicylic Acid ile cildin sebum dengesini sağlayarak cildin parlamasını kontrol eder. İçerik Bilgisi: Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Pentylene Glycol, Propylene Glycol, Lauryl Glucoside, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Citric Acid, Glycolic Acid, Glycerin, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Niacinamide, Salicylic Acid, Sodium Lauryl Sulfate, Lactobionic Acid, Tartaric Acid, Malic Acid, Mandelic Acid, Gluconolactone, Cucumis Sativus Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Raspberry Ketone, Allantoin, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Pyrus Malus Fruit Extract, Vitis Vinifera Leaf Extract , Citrus Medica Fruit Juice Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Saccharum Officinarum Extract, Sorbitol, Copper Gluconate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Benzyl Glycol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Ethylhexylglycerin.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi
    Tüm Cilt Tipleri
  • Hacim
    250 - 499 ml
  • Form
    Losyon
  • Ek Özellik
    Vegan
  • İçerik
    Niacinamide
  • Kullanma Amacı
    Leke Karşıtı Bakım
  • Set İçerik Adeti
    3'lu
  • Yaşlanma Karşıtı
    Evet
Geri Bildirim Ver