çiçekseli Bordo Lavanta Kuru Çiçek Buketi &kokulu Jut Ambalajlı & Duvar Dekoru & Dekoratif Çiçek 40-45 Cm

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Ürün Bilgileri

çiçekseli Bordo Lavanta Kuru Çiçek Buketi &kokulu Jut Ambalajlı & Duvar Dekoru & Dekoratif Çiçek 40-45 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çiçekseli Satıcı Ünvanı: ZEYTİN BOTANİK PEYZAJ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998077132000017 Vergi Kimlik Numarası: 9980771320
    Bu ürün Çiçekseli tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çiçek dilinde bağlılık,huzur ve zarafet anlamına gelen lavanta demetleriyle hazırladığımızBordoLavanta Kuru Çiçek Buketi, kokusuyla bulunduğunuz her yere etkisini katacaktır.Bordo lavanta kuru çiçek demeti ve şoklanmış beyaz cipsolardanoluşan BordoLavanta Kuru Çiçek Buketi yaklaşık olarak 65cm yüksekliğinde 40cmgenişliğindedir. Özel jütle ambalajlanarak doğal rafya ile süslediğimiz Bordo Lavanta Kuru Çiçek Buketi ilesevdiklerinizin mutluluğuna mutluluk katabilirsiniz. BordoLavanta Kuru Çiçek Buketinizi Nasıl Korumalısınız? BordoLavanta Kuru Çiçek Buketinizi uzun süre doğal halini koruması için birkaçnoktaya dikkat etmeniz yeterli olacaktır. Buketinizi iç mekanlarda kullanınız. Nemliortamlardan kaçınarak, doğrudan güneş ışığından ve parlak ışıktan uzaktutunuz. Şoklanmış cipsolar nemli ortamlarda terlemeyapabilir ortamdan nemin uzaklaşmasıyla terleme duracaktır. Yumuşaktüylerden oluşan toz temizleme aparatları kullanarak temizliğinisağlayabilirsiniz. Bordo Lavanta Kuru Çiçek Buketiniziambalajından çıkarıp, demet bağını çözmeden vazo içerisinde ya daduvara asarak kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Bordo
  • Yükseklik
    31 - 45
  • Çiçek Türü
    Lavanta
Geri Bildirim Ver