Cepsuar Ios 2.nesil Logolu Earpods 5 5s Se 5c 6 6s Plus Uyumlu Beyaz Kulakiçi Kulaklık

599 TL

Ürün Bilgileri

Cepsuar Ios 2.nesil Logolu Earpods 5 5s Se 5c 6 6s Plus Uyumlu Beyaz Kulakiçi Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASA TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: AHMET SEFA ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1000912865
    Bu ürün ASA TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜM FONKSİYONLAR AKTİF A+++ KALİTE

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi
    İthalatçı Garantili
  • Hoparlör / Kulaklık /Çıkış Fişi
    2
  • Ses Özelliği
    Stereo
  • Renk
    Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC)
    Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık
    Yok
  • Mikrofon
    Var
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Cepsuar Iphone Earpods 5 5s Se 5c 6 6s Plus Uyumlu Beyaz Kulakiçi Kulaklık

Kulaklıklar sayesinde her an her yerde müzik dinleyebilirsiniz. Boş vakitlerinizi değerlendirebilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz. Gelişen teknolojiler sayesinde kulaklık kablolarından kurtulabilirsiniz. Orijinal Earpods ses kalitesinde yüksek performans sağlar. Spor ya da yürüyüş yaparken, çalışırken, yemek yaparken ve pek çok aktivite sırasında kulakiçi kulaklık sayesinde rahat hareket edebilirsiniz. Kablosuz özelliği hareketlerinizi kısıtlanmadan müzik dinlemenize imkan verir. Yüksek ses kalitesine sahiptir. Kulağınızın yapısına uyum sağlar. Tam oturur ve hareket halindeyken kulağınızdan düşmez. Cepsuar iPhone Earpods 5 5S SE 5C 6 6S Plus uyumlu beyaz kulakiçi kulaklık kulağınızın iç yapısına uygun olarak tasarlanır. Ürün kablosuz olduğu için kullanım kolaylığı sağlar.

  • Kulak içi yapısına uygun
  • Üstün ses kalitesi
  • Kablosuz, özgür tasarım

Şık Tasarımıyla Cepsuar iPhone Earpods

Şık Tasarımıyla Cepsuar iPhone Earpods

Kulak içi kulaklık sayesinde herhangi bir kabloya bağımlı olmadan dilediğiniz gibi hareket ederek müzik dinleyebilirsiniz. Yürüyüş yaparken, dans ederken, pek çok aktivite sırasında özgürce hareket edebilmenizi sağlar. iPhone Earpods 5 5S SE 5C 6 6S Plus uyumlu beyaz kablosuz kulaklık üstün ses kalitesine sahiptir. Kulak yapısına uygun olarak üretilir. Beyaz rengi ve şık tasarımıyla tarz bir görünüm verir. Kablosuz özelliği sayesinde hareketlerinizi kısıtlamaz. Telefonunuza bağlayarak çağrılar sırasında kullanabilirsiniz. Mikrofonu, telefon görüşmelerinde kaliteli ses aktarımı sağlar. Uzun pil ömrüne sahiptir. Kulaklıklarınızı ürünün kutusunda saklayabilirsiniz. Minimal tasarımı ile dilediğiniz yere götürebilir ve kesintisiz müzik zevkine devam edebilirsiniz. Estetik bir görüntüye sahip olan Cepsuar iPhone Earpods konforlu şekilde kullanılabilir. Ergonomik şekilde tasarlanan kulaklık, kulağınızda rahatlıkla durur ve uzun süreli kullanımlarda sizi rahatsız etmez.

Konfor Sağlayan iPhone Earpods Beyaz Kulaklık

Konfor Sağlayan iPhone Earpods Beyaz Kulaklık

Sağladığı kullanım kolaylığı ve konforla her yaştan insanın ilgisini çeken kablosuz kulaklık trend bir parçadır. iPhone Earpods beyaz kulakiçi kulaklık şık ve ergonomik tasarımı ile severek tercih edilir. Kulağınızın içine tam yerleşir ve rahatsızlık hissi vermez. Uzun süreli kullanımlarda bile ağrı ya da acı gibi durumlar oluşmaz. Üstün ses kalitesi sayesinde dilerseniz müzik dinleyebilir dilerseniz telefonunuzla gerekli bağlantıları yaparak çağrılar sırasında mikrofon özelliğini kullanabilirsiniz. Beyaz rengi sade ve şık bir görüntü verir. iPhone 5, 5S, SE, 5C, 6, 6S ile uyumludur. Kullanmak için Bluetooth üzerinden telefonunuza bağlamanız yeterlidir. Kablosuz olduğu için dilediğiniz her aktivite esnasında takabilir, özgürce hareket edebilirsiniz. Estetik görünümünün yanı sıra ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kullanım esnasında rahatsızlık vermez ve bu sayede konforlu bir biçimde müzik dinleyebilirsiniz.

Cepsuar iPhone Earpods Beyaz Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Cepsuar iPhone Earpods Beyaz Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Ürün yer kaplamayan, kablosuz özellikleri ile ön plana çıkar. Cepsuar Earpods kulaklığı, minimal tasarımı sayesinde kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz. Çantanıza, cebinize kolayca sığar ve yer kaplamaz. Üstün ses kalitesine sahiptir. Uzun pil ömrü sayesinde gün içinde dilediğiniz kadar müzik dinleyebilirsiniz. Kullanmaya başlamak için Bluetooth üzerinden telefonunuza bağlamanız yeterli olur. Kablosuz olduğu için spor, yürüyüş gibi pek çok aktivite sırasında müzik dinleyebilir, rahatça hareket edebilirsiniz. Şık görünümünün yanı sıra ergonomik bir tasarıma sahiptir. Uzun süre kullanmanız durumunda bile ağırlık, ağrı ya da acıya neden olmaz. Cepsuar iPhone Earpods 5 5S SE 5C 6 6S Plus uyumlu beyaz kulakiçi kulaklık fiyatlarını incleyebilirsiniz. Paylaşılan Cepsuar iPhone Earpods beyaz kulaklık yorumlarını okuyarak müşteri deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıran, rahat bir kullanım sağlayan bu ürüne Trendyol ayrıcalığıyla sahip olabilirsiniz.