Cekuonline Lucky Bear Desenli Ruhsat Kabı Logolu Oto Ruhsat Kılıfı Vinleks Deri Dikişli Araç Ruhsat Koruyucu

299,30 TL

Ürün Bilgileri

Cekuonline Lucky Bear Desenli Ruhsat Kabı Logolu Oto Ruhsat Kılıfı Vinleks Deri Dikişli Araç Ruhsat Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SENADA Satıcı Ünvanı: SENADA E-TİCARET REKLAM İTHALAT VE İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761113938100001 Vergi Kimlik Numarası: 7611139381
    Bu ürün SENADA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İsim ya da plaka yazdırmak isterseniz, siparişinizi verdikten sonra bize "satıcıya soru sor" kısmından yazabilirsiniz. Yazılacak isim ve ilanımızda gördüğünüz no1 veya no2 örneklerinden birini de seçerek bize yazmanız gerekmektedir. İsim istemesseniz mesaj göndermenize gerek yoktur.
  • Cekuonline Premium ruhsat kılıfı araç ruhsatları nasıl mükemmel derecede koruma sağlar ve pratik bir şekilde muhafaza etmenize olanak verir.
  • 1.Sınıf Deri Vindex ruhsat kılıfları ruhsatlara tam uyum sağlayacaktır ve kolay kullanım sağlayacaktır. Buda uzun ömürlü olmasına kaliteli durmasına ve şık olmasını sağlayacaktır.Ruhsat kılıfımız dikişle birinci sınıf hammaddeden imal edilmiştir ve Türkiye’deki fabrikamızda kendi ellerimizle üretmekteyiz. El yapımı olup birinci sınıf hammadde kullanılmıştır. Kesinlikle sağla zararlı hammadde içermez. Ruhsat koruma kılıfları tüm otomobil minivan Panelvan iş makinası her türlü vasıtalar için oluşturulacak ruhsatları tam uyumludur. Dilerseniz size özel, isim veya plaka da ekletebilirsiniz. Bunun için ek bir ücret alınmaz.
Geri Bildirim Ver